you'll be chilling with me.

God morgon? Slut som fan är man och vill bara sova. Ska nog sova i både bilen och flyget haha! Om fem timmar far flyget mot egypten och sen syns vi om exakt 7 dagar. Det kommer att gå fort.
ps. jag saknar redan min Bman. ♥

senaste gång i grekland.

under the coconut tree.

Sitter nu som bäst hos Sara och vi ska fan stiga upp om 4½ timme! Fyfan vad trött jag kommer att vara! Tror nämligen inte att jag kommer att sova så mycket inatt med Sara bredvid mig.. haha
Dagen har gått fort som fan och jag hann packa samt träffa Felicia! Sedan spenderade jag resten av min sista kväll i Finland på åtta dagar med Bman ♥ åh gud endå, har till och med satt igång vattenverket då jag lämnade honom i snappertuna. höhö jag är lite sentimental av mig..
Är i egypten någongång efter ett på dagen imårån och antagligen bloggar jag säkert något varv under veckan. Måste ändå logga in på facebooken och prata med folket hemma i finland.
8 dagar tills man ser Finland igen och det kommer att gå fort. Man spenderar ju ändå hälften av dagen på stranden.
AAAAAAAAAAAAAAH kommer att sakna precis alla!
316973_244270882300290_206621712731874_654453_1485223341_n_large
Vi hörs! Jag KANSKE slänger in ett inlägg på morgonen medan Sara duschar.

vamos a la playa.

Vaknade idag med ett ryggont så det är ju inte så kul. Hade helt glömt bort att vi reser iväg till egypten imårån. Har inte packat, laddat ipoden, träffat Felicia, träffat Bman och ingenting. Borde ta och börja aktivera mig så småningom. höhö
Ska fråga mamma om hon kan hjälpa mig packa. Hon brukar vara bra på sådant.
Och jo Amanda, jag kommer ihåg förra året denhär tiden haha!
311762_279068802116499_100000401453934_923992_1982135280_n_large
true true..

tell me more, tell me more, was it love at first sight?

I hesa hittade jag ingenting medan mamma och mommo brände pengar. Haha, det brukar vara tvärtom. Då jag kom hem tog vi en dejt med Alle hemma hos Sara och efter det kom älsklingen hit. Han for dock nyss för han fick lite flunssasymptom. Han lämnade ändå ett par t-skjortor åt mig till egypten som jag får ha. tihi, jag kommer att döö av saknad. Förhoppningsvis hinner jag träffa honom imårån fast jag ska packa och hinna träffa Felicia också! ♥
Tror annars att jag tänker dra en snark så småningom.. Känner mig ganska forever aloone här för mig själv. haha
LAME.
God natt och ha en bra kväll!
ps. i love you.

summer days are drifting away.

God morgon..
Har inte sovit en blund inatt känns det som eftersom jag är så förbannat trött och mina ögon vill bara fara ihop hela tiden. Trots det ska jag orka med en dags shopping i helsingfors och sedan få besök av älskling.
Ska nu sätta kläder på mig så att jag hinner med allt som ska göras. höhö
Ha en fin lördag!
Tumblr_lt5vwxv0ie1qhs5blo1_500_large

drink it if you can.

Hej hej. Är hemma från tackfesten, den var nog riktigt rolig! Fast mest feelis var det ju förstås på dansgolvet i mitten av festen. Sen mot slutet blev det mera lame och feelisen for.
Imårån hesa med mamma och mommo och sedan får jag min älskling hit övernatt! Seriöst, hur ska jag klara mig i en vecka utan att se honom, höra honom och bara känna hans doft? ♥ hihi jag vet, herregud så jag pratar om honom men man kan nog inte säga tillräckligt med bra saker om honom helt enkelt!
Är sjukt trött så ska väl dra snarkkin så småningom.
Hoppas ni haft en bra kväll!

can't be touched.

Hallå hallå. Har suttit hemma nu med Bman i snart 4 timmar och sett på film. höhö. Dessutom fick jag 7 i mitt samhällslära prov! Stolter sen!
Ska snart äta och sedan så bär det av till tackfesten!
ps. je suis sur la table (;

314560_270729672972603_140686709310234_825805_1829360310_n_large

i just wanna make you sweat.

Var på en långlänk med Donna och jag joggade till och med lite. Har pratat med älskling i telefon om morgondagen och han kommer hit typ direkt efter skolan eftersom vi båda slutar 12! Sedan drar vi iväg mot tenala runt sjutiden. Sen blir det fest! Härligt med lite ledigt nu såhär efter 4 prov i rad (snart men dock kan jag inget av religionen som jag ska skriva imårån). AAAAAAAAAH känslan som uppstår på en torsdag att man har bara en halv skoldag imårån och sen är det veckoslut! Och tortillas bitcheees!
hahahh
Jag hoppas att er torsdag varit prima.
Hade!
386277_290600494306760_168095249890619_960420_730684813_n_large

EGYPT.

På grund av alla demonstrationer i Kairo i Egypten är det inte ens säkert att resa dit mer. På yles hemsida står det att utrikesministeriet varnar alla som ska resa dit att helst inte göra det. Och alla som gör det ska vara extra försiktiga. Nu bara väntar man ju nästan på beskedet att 'nej, tyvärr är resan avbokad men här, ta gärna pengarna tillbaka!'. Efter en grå och regnig vecka har jag sett framemot att ligga i solen och steka i sju, åtta dagar någonstans lååångt härifrån denhär lilla slumstaden. På samma gång som jag känt ångest att lämna precis allt (pojkvän, vänner, familjen och studier).
Men trots det har jag sett framemot en vecka med en fin vän som man snart känt i 10 år. Men sen att få veta att resan kanske inte alls blir av.. Det är ju lite mindre lockande. Förhoppningsvis är vi påväg ännu på måndag klockan åtta på morgonen. Men allting kan ändras på fyra dagar, radikalt.
Man vet inte alls vad som kan hända där ännu med en massa arga demonstranter i Kairo. Ändå är det ju över 500 kilometer från oss och dom ger sig inte på turister men känslan att demonstranterna är bara 500 kilometer bort är ju förstås lite skrämmande. Tänk om dom verkligen sedan kommer till Hurgadha under veckan som i är där? Det är ju inte sagt att de far i väg från Kairo till Hurgadha nu på de närmaste fyra dagarna men sen är ju känslan av ångest när man vaknar upp till en massa skrik och liv efter typ två dagar? Varför just nu? Just nu som jag skulle ha behövt denhär resan som mest. Man vet ju inget säkert än, men allting kan ändras ännu och förhoppningsvis sitter vi på planet på måndagmorgon.

you want the moves like jagger, i've got the moves like jagger.

Provveckan har gått betydligt sämre än förra gången. Har nu kommit hem med två sjuor och hade bara nior och åttor (en sexa) förra gången. Fuck allt som heter prov, fuck allt som heter gymnasiet.. Ursäkta mina ordval men denhär dagen har farit åt fittan.
Pussochhej.

i'm telling the woooorld.

every part of my heart i'm giving out
every song on my lips i'm singing out
any fear in my soul i'm letting go
and anyone who asks i'll let them know
he's the one, he's the one, i say it loud
he's the one, he's the one, i say it proud
ring a bell, ring a bell for the whole crowd
ring a bell, ring a bell.tell mommy i'm sorry, this life is a party and i'm never growing up.

Jaa-a, shitty day shitty day. Har läst exakt 56 sidor av samhällsläran som jag ska skriva imårån och har glömt exakt allt jag läst. HAHA, det provet kommer att skita sig rejält. Läkarbesöket var ju inte så farligt som jag trott och vi var ju påväg till hese med Felicia men det sket sig också. Var ett varv via yrkkis då jag slutade och stod där en stund och chillade. SATAN I GATAN, JAG ORKAR INTE MED PROV.
Hoppas ni haft en finare dag än jag, för jag vill bara sova och skita i allt som har med samhällslära att göra! PUSS.
Tumblr_lv49543jin1qf1jubo1_400_large

alors on danse.

Har läst, läst, och åter läst hela kvällen igenom. Och så har jag börjat fundera lite på det här med julklappar.. Vad i helvete ska man köpa åt sin pojkvän? Det är svårt när han inte ens själv vet vad han vill ha.. Snart är det jul dessutom. Julbelysningen tänds på fredag och det är en dryg månad till julafton. Herregud jag älskar det här med julstämning och när folk börjar pynta husen med dekorationer! Julen är absolut min favorithögtid!
Jaja, ska fortsätta läsa om sydostpassaden och hästbreddarna! Hade!
Tumblr_ljs9ogha141qadhwdo1_500_large

new jeans, high heels, i've got everything CHECK.

Slutade då 11 och gick och sökte mitt pass. Haha, söter e man ju! Kom hem och läste lite geografi och sov från halv ett tills lite före tre. Bman kom hit då och vi chillade hårt i någon timme. Nu sitter jag här med musiken i öronen och geografiboken uppslagen. Hur ska jag kunna komma ihåg allt? Hoppas seriöst att jag blir godkänd. Dessutom borde jag kolla igenom samhällsläran också..
Nåja, har i alla fall läkartid imårån så är hemma lite senare. -.-'' LAME.
Tumblr_ltt34zl5hi1r2icavo1_500_large
ÖNSKA MIG LYCKA TILL FÖR DET KOMMER ATT BEHÖVAS!
PUSS

my breath is your breath.

Var på en närmare 2 timmars länk och uppfriskande var det ju men nu är ju benen helt döda. Älskar totalt känslan efter en långlänk! Sitter nu med näsan fast i moddaboken och försöker pränta in mig det sista. Provet kommer nog att gå bra. Godkänd blir jag i alla fall. Skönt att sluta 11 också. Hem och sova! AJNEJ, läsa på geografi..
Lame.
Lame.
Hahah, jau tackfesten är väl någolunda ordnad med skjutsar och grejjor måste bara diskutera det sista med mamma min. På lördagen blir det julklappsshopping i helsingfors med bästa mommo och mamma. Vi gillar starkt!
1354572179_6_hzom_large

THE FIRST OF YEAR.

Hoppsan hejsan. Skoldagen gick som normalt med provvecka imårån börjandes med moddaprov. Har nog läst en hel del men sen att komma ihåg något är ju en annan fråga. Geografi på onsdagen, samhällslära på torsdagen och religion på fredagen. Haha, sedan är det veckoslut och ekenäs tackfest men vi får se om vi alls orkar dra oss dit. Höhöh. Ska nu läsa lite modersmål och sedan en rejäl långlänk med hunden. Hade!
Tumblr_lv0l6bxt5z1r6y68mo1_500_large

if you can't explain it simply, then you just don't understand it well enough.

Dagens spenderades med Sara och sen kom Bman hit. Vi var ett varv till stan och sen satt vi hemma hos mig och såg på en skitfilm..
Hahah, jag älskar dig Bman ♥
Imårån måndag och om exakt 8 dagar blir det egypten för min del. Och Saras. höhö
Snart måste jag ju börja packa..
Provveckan börjar också på tisdagen med moddaprov och fortsätter till fredagen med prov varje dag, fyfan.. Helt skönt ändå att sluta 11, 12 varje dag!
höhö
Atom-heartbreak-love-quote-text-favim.com-210580_large
ps. je suis sur la table (;

baby you can do no wrong.

God morgon! Gick närmare 2 och sova igår och är lite småtrött idag nog. Vaknade lite över 11.... Dagens planer är att jag först ska fixa ihop moddan med Sara och sedan ska jag träffa Bmaaaan. Funderar om jag ska övertala min bror att spela black ops med mig men han spelar väl något annat nu så trodd int de int..
263884_138486082894441_138269996249383_269344_4282148_n_large
Vi hörs!

let me see what you got.

Hej. Har sett på Fast and the Furious Tokyo Drift (belive it or not)! Var också och träffade Simo och Roger ett varv. Eftersom jag annars hade suttit hemma som en "forever alone".... buuhu..
Nåja, det har ju också varit helt chill i och för sig. Inte frusit rumpan av sig i alla fall! höhö
Imårån ska vi fixa vår bildanalys till moddan med Sara och sedan ska jag höra vad Bman tänker göra. Ifall det intresserar er... höhö
Tumblr_luwzuczgvi1r21980o1_1280_large

it beats for you so listen close.

Hos fammo åt vi massa mat som vanligt och nu är jag proppmätt här hemma. Har en jävligt stor lust att göra något men hahah, hemma sitter jag på en lördagkväll. Detta är ju patetiskt men helt okej dock. Borde ta och läsa modda men trots att jag har tråkigt sjunker jag ändå inte så lågt..
JAU
Hoppas ni har en finare lördag än jag.
Tumblr_lnvj976u4w1qfd3kbo1_400_large

i'd do it all again.

God morgon. Är trött som fan och vill sova fast jag vet att jag inte längre får sömn.. Dagens planer är mat hos fammo med kusinerna och sedan får man se vad man gör. Borde ta och läsa igenom moddan en gång till, för provet är på tisdag. Men har inte riktigt lust att göra det på en lördag.
Jag är nog en aning stressad inför denna provvecka, lame... Har ingen aning om hur allting kommer att gå och kommar jag ens att få godkänt i allt? Det är en fråga som svaret återstår att se.. Lite besviken blir jag nog om jag får dåligare i dessa prov då den förra provveckan gick så bra..
Hoppas ni får en fin lördag!
320518_265776813474528_173333252718885_830108_676324854_n_large
ps. je suis sur la table (;

i can do what i like.

Hejsan. Bion i helsingfors levde upp till alla mina förväntningar och till och med Bman gillade den helt okej i alla fall! Hann via gina tricot och kammade hem två par byxor och en skjorta! Haha, gillar!
Nu vet jag vad jag ska ha på mig till ekenäs tackfest nästa vecka! öhöhö
Bman kom ennu hit ett varv efter hesa och här åt vi pizza och chillade. Underligt vr var försenat som fan, men det var ju verkligen ingen nyhet.
seriöst, hur ska jag klara mig utan honom i en vecka när jag far iväg till egypten? ♥
Gonatt!

á l'ecole.

Hej. Sitter i skolan på ännu en tråkig håltimme. Har redan haft två timmar religion och en matematik. Nu återstår bara enkeltimme franska och dubbeltimme geografi efter detta. Sedan är det helsingfors som gäller hörni!
Alla som sett breaking dawn inatt i karis sa att den var sjukt bra och levde upp till alla förväntningar, vad bra då! För mina förväntningar är skyhigh liksom...

Ja och sen kan jag ju också meddela att min gymnasiematematik kommer att fara åt skogen. Har ingen aning om vad jag gör och JAG. MÅSTE. KLARA. PROVET! Jag tänker inte ha 4 i kursen, det är bara så. HAHA, önsketänkande.
Hoppas ni har och kommer att få en fin fredag! cheers to the freakin' weekend!

burn it to the ground.

Är hemma från musikshowen och jodå, bra var den! For med Sara och tvingade Bman med. Hahah, jaa, nu har jag lovat att fara på 100 carshows med honom.. Man håller ju vad man lovar förstås!
Imårån hesa men före det skola. Förhoppningsvis hittar vi till kinopalatset.... höhöh
Har en liten huvudvärk så ska väl söka mig till sängen snart. Ha det gött!

hey whatcha doin in the back of the club?

Jaja, slutade 12 och chillade hos Sara med Bman en stund och nu sitter jag här och ska snart fixa mig då jag ska på musikshow med Sara och kanske Bman i skolan. Hahah, den meningen blev lång.. Är hemma någongång niotiden och sen är det snart fredag och Breaking Dawn! hihihihiih
Hoppas ni får en bra torsdag!
257971884874922269_o0kpkkj2_c_large

don't care what your friends say cuz' they don't know me.

Hannah: oui oui, bien sûr! :D

God kväll. Spelade lite black ops och pratade i telefon med älskling. Klockan sju tänkte jag att nu tammefan ska jag sova och så drog jag en napshot tills ungefär halv nio! Haha, hur bra kommer jag att få sömn inatt då!
Har börjat kolla på cougar town! Sjukt bra tv-serie, rekommenderas starkt!
Jag har nog en så jobbig skoldag imårån, börjar 8 med två timmar samhällslära sedan en timme religion och sen en timme franska. Slutar 12 på grund av att läraren i modersmål är borta! Hur skönt är inte det? Så sedan ska jag bara vänta tills klockan 14 och sen kommer Bman hit! Grejjor! ♥
Ska nu glo på facebook och vänta på att älsklingen ska ringa upp. Ha de gött!
308722_234063129985087_104727269585341_686016_1137439703_n_large

i am titanium.

Hannah: parce que c'est une blague entre moi et Felicia (;

Hallååå. Slutade 14 och drog iväg mig till Saras där vi kollade cougar town och åt kladdkaka! Gillar vi! Har läst lite modersmål eftersom vi har provvecka nästa vecka och moddan står först i tur på tisdagen!
Annat om idag vet jag inte. Ska spela lite zoooooooombiiies nu tror jag och chilla hårt!
313599_2314277848664_1000953163_31975427_523556386_n_large

he's moving like..

Hej. Efter skolan kom Bman hit snabbt och sen blev det födelsedagsfirande hos Kia med kaka och frendit! Härliga grejjor!
Borde göra mattaläxan men faan har ingen lust. Haha, lol..
Vill ha veckoslut!
Har egentligen inget intressant att berätta så puss puss!
ps. je suis sur la table (; hihifeel so close to you right now.

Hej och hallå. Sov paren timmar nu på kvällen och har inte gjort så mycket annat än det. Biljetterna till Twilight på fredag är nu fixade och ligger på bordet bredvid mig. Ser verkligen framemot det! Mina bikinin från h&m kom idag hem i posten och dom passade sjukt bra! Vilken tur eftersom jag annars bara hade haft min slitna och fula gamla..
Ska nu försöka dra snarkkin, får se hur bra det går i och med att jag sov på kvällen lite. hhaha
God natt!
Tumblr_llbvaruwly1qby6rio1_500_large

i am the club rocker.

Var på en skön länk med Felicia och det behövdes verkligen! Vi drog ett varv till axxell och stod en stund med Bman och sen gick vi hemåt. Skulle ha suttit fint med lite hese mat men pappa hade redan lagat då vi kom hem så fuck it.. Ska nu ta och dra en chillpill hemma för mig själv med eventuellt lite black ops eller något.
Imårån skola och tandläkare. Skönt med tandläkare då min tråd som sitter bakom mina tänder lyckades helt hoppa ur idag och det har stått upp en fin liten tråd nu som har stört mig så in i helvete! haha
najs
310576_293451910666903_100000062902596_1187198_1384439036_n_large

come and rescue me.

Bman var här och vi åt kaka och såg på film. Senare gick vi in till stan men där hände inget så vi gick tillbaka. Nu sitter jag här med min dator och chillar hårt. Har fått mokkula till den nu så jag kan sitta var jag vill och glo med den nu ju. Så jag tror bestämt att jag skall gå några meter till min brors rum och spela lite black ops. Men jag vet inte om jag orkar, det gick så dåligt tidigare... höhö
Skönt att börja 10 imårån!
jag älskar dig så mycket ♥

all the other kids with the pumped up kicks.

Hej, farsdagsfirandet är nästan klart och vi ska väl snart äta efterrätt efter en supergod middag som bestod av hemmagjorda hamburgare. Det var gott, men mycket kalorier men vi gillar! höhö
Bman är snart påväg hit och han var nästan ledsen då vi kom fram till att vi inte har nån mer Twilight att se förrän fredagen. Ja, det är ju faktist jävligt länge dit men nåjå.
Imårån börjar jag 10, en timme modersmål och sen två håltimmar och sedan ennu en franska timme. Onödigt eller vadå att fara till skolan? Efter det blir det passfoton och sen till polisen och fixa nytt pass åt mig då mitt nuvarande går ut nästa år. Och vissa far ju till egypten snart! ;)
Funny,smile-afdb9e89a55932ed946a008214910321_h_large
LMAO!! :D

DANZA KUDURO.

Igår i ekenäs hände det inte så mycket så vi tog tåget hem med Sara och Bman körde mopo till mig. Här så vi Eclipse till slut och han tyckte till och med att den var bra! Haha, ja där ser ni!
Idag är det farsdag och vi ska till pappa. Jag borde kanske fixa mitt kort men nej, det har jag inte gjort än. höhö
Har verkligen lust att igen vara på tackfest men får väl vänta någon vecka tills nästa fest. Eller ja, det beror lite på hur det blir.
Vi hörs mer!
Tumblr_lul57glyng1qiaqpmo1_500_large

johnny, my fanta tastes like vodka.

Jau, har sovit, kollat gossip girl och nu ska jag snart hoppa i duschen. Sen ska jag till Saras med mamma min för att diskutera Egypten och sedan blir det tammisaari/ekenäs för min, Bmans och Saras del.
Där ska vi väl göra vakio.. Sitta, chilla och skratta. Och frysa...
Ni skulle se mina armar och ryggen btw från gårdagen. Mina armar är fulla med stämplar och på ryggen min står det "HEJ JAG HETER EMMA" med sprittusch.. Najs one! Tack Bman! haha
268405_139465736134547_115047201909734_261167_3018109_n_large
Ha en bra lördag!

i've got a hangover.

Hah, i denhär firman mår vi bra med Bman. Vi var hemma ungefär tre med taxi och sedan åt vi ennu tortillas och somnade säkert 4. Har inte sovit bra eftersom Bman snarkat som en såg men annars har det varit roligt!
Dagens planer blir antagligen ekenäs med Sara och Bman. Ha de gött!
236296543_4sc6maib_c_large

EEEEEEEEEEEEEEEEYO.

TJENARE! Är taggad till 100000 inför tackfesten ikväll! Har på känn att kvällen kommer att ääga hårt! Först tortillas, sedan fest i nästan 9 timmar och sen kommer Bman och sova till mig efteråt. Tammefan! Antagligen slänger jag in ett inlägg ännu förrän jag sticker iväg till Saras och därifrån sedan till tenala. Får se..
Vi är hemma runt 3 tiden inatt så antagligen ingen uppdatering då! :D hahah
Hoppas er fredag kommer att bli lika bra som min!!!!
Tumblr_luhxe1rqai1qlo9nxo1_500_large

pumped up kicks.

Var och träffade Emmi ett varv som var hemma från pargas och det var vekligen roligt att catcha upp med henne! Har inte sett henne på evigheter ju!
Annars har jag inte gjort så mycket. Överväger starkt att kolla gossip girl eller greys anatomy. hihi
Tumblr_ltvr00yyvp1qdzyiyo1_500_large_large
ps. pumped up kicks - foster the people ♥

the club is on fire.

Hej hej. Har kollat film och sovit med Sara. Ska nu snart iväg till stan ett varv med Sara och sen hem och städa. Inget mer ska väl hända idag. Kanske det blir chill med gossip girl. Bman kommer hit imårån och sova efter tackfesten, ifall det intresserar! haha
Trodde det var fredag idag redan, blev ju lite småbesviken när jag märkte att det bara var torsdag än. Just denna vecka skulle torsdagar kunna gå och dö.
Puss och ha en fin kväll!

some say the world will end in fire, some say in ice.

Kvällen har spenderats i sällskap av Bman och Emma med desperate housewives, länk och tredje twilight filmen som vi inte hann se till slut.
Blev ingen länk med Felicia då hon hade program hela dagen. Vi tar det en annan gång då med andra ord!
Hörnihörni fredagen närmar sig med stormsteg och det är taaaaaaaaaaackfeeest! Hur vant är inte det? Jävligt vant alltså! höhö
Sara kommer hit imårån efter skolan och vi ska chilla hårt och senare göra lite business.
Tumblr_lsriewvbse1qiysugo1_500_large
riktigt min humor såhär när jag är trött! (y)
Samhällslära x2 imårån direkt på morgonen. Skönt så slutar jag endå två och så har vi ju inte matematik heller vilket alltid är positivt!

turn this club around.

Är hemma från skolan, okej har varit det i snart en timme men okej. Fick en trevlig överraskning då jag kom hem. Hunden hade gjort nummer 2 på min dörrtröskel så det var väl en kort länk som gällde efter det då. Ja, väntar på Bman som ska och klippa sig klockan 17 och före det chillar han här med mig. Månne han nu inte kommer snart. höhö
Imårån är det torsdag och sedan FREDAG vilket ju betyder tackfest förfan! Har på känn att den kvällen kommer att vara sjukt rolig! hihi
Nåja, ska söka lite mat åt mig nu eftersom jag svälter ihjäl. Puss!

cuz' there ain't no one like you.

God morgon. Haha, är sjukt trött men tur så har vi en håltimme idag och jag slutar 14. Skönt som fan och sen ska jag hem och sova. Bman skulle väl bara ett snabbt varv komma förbi då har han frissatid klockan 17, lite småonödigt kanske att fara hem om man slutar 15.30.
Ja, idag ska jag höra med Felicia om vi ska ta en länk senare ikväll. Vi skulle väl hitta på något och en länk är ju inte helt fel.
Jaja, ska blåsa mitt hår nu. Ha en fin onsdag! Och snart är det fredag!!
309575_231515050240086_100001447772192_676958_984518117_n_large_large

elle me dit.

Hej. Ingen samhällslära imårån heller och så börjar vi 10 på måndagen! Vilken givande dag det bli, en timme modda, sedan två håltimmar och en timme franska på eftermiddagen. Hahah, najs!
Håller på att dö av hunger och mer än det har jag egentligen inte att berätta! hihih
JAU annors är jag glad som fan och har på känn att denna fredag och nästa fredag kommer att va shysta. Denna vecka tackfest och nästa vecka Twilight premiär med Bman i helsingfors. Vi gillar!
389396_234036956661008_195032693894768_715584_837356281_n_large

TOI ET MOI.

Tjatja. En lång och dyster måndag. Får snart ett snabbt besök av Bman och senare blir det DESPERATE HOUSEWIVES FÖR HELA SLANTEN MED EMMA! HAHAH, för två veckor sedan fick hon en hel säsong och vi har sett en skiva av den totalt. Det låter verkligen inte som oss. Så vi ska äta fetmat och se på tv. Låter som en bra måndag. Haha, lol jag borde skriva klart min modda men men, boken är ju inte en klarläst så... Fuck iiit.. ;) Nä, ska nog ta itu med den också i något skede.
Tumblr_ltj6s8jtpf1r04ti6o1_500_large

falling down.

Kvällen spenderades med sällskap av Bman, film och romanen min. hihi
Ett snabbt varv in till stan hann vi också för att träffa Sara, Mia och Danne. Där stod vi en stund och sen körde vi vidare. Har ingen som helst lust till skola imårån och verkligen inte två timmar matematik direkt på morgonen. Antagligen får vi väl ut vårt förhör som sket sig redit må jag säga.
Nåja, ska börja på med mitt moddaföredrag! höhö
Ha de gött!
random bild men söta e vi ju!

this time it's forever.

Hej. Kom till mamma, åt, spelade sims, läste lite i min bok och tog en dusch. Bman kommer senare hit ett snabbt varv bara då han är i byn för tillfället.
Nu tar jag min roman och lägger mig på sängen och försöker få den läst. hahhaha, what a joke!

put your hands up in the air.

God morgon! Har sovit underbart gott inatt och helt utvilad är jag ju, fast jag skulle vilja fortsätta sova. Men nej, här i detta hus är det städdag idag..... Vant..
Borde läsa klart min moddabok eftersom jag har föredrag på tisdag.. Haha, lycka till med det! Annat med dagens planer vet jag inte. Vi far till mamma idag och blir där eftersom vi ändå ska till pappa på farsdagen så. Det intresserar er inte riktigt eller hur.. ::)
Hihi, men nu ska jag klä på mig och sen blir det städning för hela slanten.. Hhahah, fuck it.
Tumblr_lu8fzq8i7p1r1ey0ao1_400_large

to my heart i must be true.

Jau hallå. Drog en sväng till ekenäs och där gjorde vi vakio, satt, körde och skrattade. Haha, nej men helt vant nog. Efter det körde vi hem till mig igen med Bman och chillade en stund.
Påtal om, jag har haft så jävla kallt hela dagen. Kanske den slutgiltiga flunssan slår till nu då.. Som om inte det räcker med hosta och snuva. haha..
Ska nog dra snarkkin snart. Helst hade man ju sovit bredvid Bman men så är inte fallet just nu. hihi
Hoppas er lördag varit bra..
Fuck söndagar..
Tumblr_lu20d3siki1r16snho1_500_large

cuz you know it's now or never.

Bman är här och vi ska snart äta biff! Senare får vi se vad vi hittar på, kanske ekenäs om vi orkar. Får se lite vilket humör man är på!
Ha en bra lördag!
All-and-between-fell-jokes-favim.com-196853_large

collecting your jar of hearts.

God morgon.. Nacken min värker så in i helvete och jag hade inte ens lust att stiga upp överhuvudtaget... Familjen far och bowla och jag överväger ännu om jag ska med eller inte. Skulle vara helt skönt att vara hemma ensam för tillfället. Har lite närvis på allt och alla.
Så tror jag det får bli!
Annat idag vet jag inte.
306452_1542934828804_1697994522_812138_1511006765_n_large

just let you know that you're not alone.

Ja nå, kvällens planer blev endå chill hos mej med Bman och sen vidare till ekenäs för att sedan ännu komma hem till mig och se på film med Bman! Kvällen fick ett bra slut trots allt och jag kan konstatera att min pojkvän är helt enkelt den bästa!
Ingen aning om morgondagens planer men det dyker väl upp snart. hihi
Hoppas er fredag också varit bra!
Sex-talk-167442-480-389_large

i'm bulletproof, nothing to lose.

Hej... Dagen har varit ganska skit. Det blev ju inte bättre när man kom hem och märkte att kvällens planer antagligen skiter sig helt. Blir väl hemma med film för mig själv säkert. Har lyckats göra min pappa sur. Duktigt det sen!
Är sjukt hungrig men det är väl mat snart. Ha en fin fredag!
180516_186158941424660_166880013352553_439923_5434942_n_large

you shout it loud but i can't hear a word you say.

Haha vilken kväll! Någon gång efter åtta kom Sara hit och chillade med mig och Bman vilket resulterade i att vi satt och ritade på varandra. Hahah, nej fan heller... Söta var vi ju! Men trots allt, jag fick inte lov att publicera dem någonstans....Lame
Mer än det har jag egentligen inte att säga.
Pusipusi och god natt!
Tumblr_lrzqbabeps1qbq167o1_500_large

got my ray bans on.

Halloo. Bman var hit som hastigast tre tiden och for lite över 4 och nu är han påväg hit igen och vi ska kolla film och fjanta oss som alltid! Han ska köpa en red bull till mig som present på 3-månaders dagen! :DD hahahah höhö
Imårån har jag matematik förhör och borde egentligen läsa på det men jag har verkligen annat att göra.
Min torsdag har varit perfecto!
Puss!
3 månader baby! ♥

en trevlig kille på 19 vårar som äter pizza och dricker cola.

Herregud vilken dag. Först stressar vi till religionstimmen efter att Greta rymt och när man kommer till skolan har man ingen religion sen heller. Smakar ju förstås men man var ju genomsvettig när man var framme..
Så imårån börjar jag 10! Igen!
Spelade ett varv zombies med pappa när jag kom hem och senare kommer väl bman kanske troligen hit. Vi firar ju faktist 3 månader idag! ♥ hihi
Veckoslutets planer är något oklara men vi får se hur det blir.
Ska väl dra snarkkin nu, är så jävla slut trots jag vaknat halv 9. hihi
Puss och ha en fin torsdag!
461311_700b_large

music will take you high.

Hej! Nå planerna för kvällen blev snappertuna med Bman och där chillade vi allmänt med film och cs! Underligt att han fick mig att prova på cs.. Nog är jag stolt alltid för ägde gjorde jag ju förstås! Har varit lite allmänt på dåligt humör och underligt är det Bman som får en på bra humör, utan att ens försöka.
Imårån börjar jag 10 och slutar 14! En helt chill dag nog! Har inte ens matematik!!!!
höhööh
Hoppas er onsdag varit suverän!
Tumblr_lgho0oajbw1qcqo02o1_500_large

video killed the radio star.

Hejsan. Skoldagen gick fort och hade en håltimme och så börjar jag 10 imårån! Sköööönt!
Har sån jävla sjukt i halsen och hosta och snuva att det är helt sjukt..
Ser på tv just nu och senare ikväll får jag se vad jag hittar på. Har egentligen inget nytt att berätta.
Ha en fin onsdag!
Tumblr_lqd1g8ngyx1qhmb3to1_500_large

fly like you do it.

Skrev just ett så enormt personligt inlägg och tror inte jag publicerar det heller. Det stannar nog som utkast tror jag.
Vill bara annars berätta att Beman min Beman jag älskar dig! Hoppas att du vet det! ♥
Nu blir det länk med Amanda! See ya later!

all the people tonight put your hands in the sky.

Heej! Beman kom ytterst snabbt till mig efter skolan och sen blev det långlänk med Sara och hundarna. Närmare 2 timmar. :o höhö
Jaa ikväll ska jag nog inte duna med mycket. Chilla hårt med flunssan min.
Det skulle sitta fint med veckoslut men ingen samhälllslära varken imårån eller på torsda så jag börjar tio på torsdag! Nice one!
Jaaja, ska söka mat åt mig nu. Ha det bra!
Sommaren 2011 någon gång påväg till ekenäs! ♥ good times..

RSS 2.0