ju mera dom spottar.

Vappen är här! Först skola och sedan får kvällen komma fort. Vappenplanerna sket sig lite men vi kan fortfarande ha roligt! Eventuellt skriver jag ännu ikväll, annars så önskar jag er en glad vappen!
Hoppas ni har bra vappenplaner!
Tumblr_lfnhjofjcj1qg3gs7o1_500_large

highway to hell.

Moooin. Drog iväg till horsbäck på rally sprint och det tog ungefär en och en halvtimme längre än vad det skulle göra så nog är jag slut nu. Vädret var perfekt och solen gassade och vi hade supervarmt. Trots det så väntar jag på Bman som ska anlända och sedan ska vi ta den lata derbin (hehe) och köra mot stan! Troligen träffar jag Sara ett varv också. jejeje
Min dag har varit perfekt!
Imårån har vi skola förstås. Börjar 10 och slutar dagen klockan 14 med en speltimme. Helt kiva. Sedan är det vappen och då ska det firas!

sexy back.

Morjeeeeeeeees. Hos Felicias hade vi det jätteroligt och vi pratade om allt och inget. Sedan blev det cruis med Bman samt andra, abc och sådant! Riktigt trevligt! Kom just hem och tänker snart gå och lägga mig. Imårån blir det eventuellt rallysprint i horsbäck! Jeje.. Sedan är det snart vappen! God natt!

welcome to the black parade.

Hoppsan hejsan. Kom just hem från en hel dags shopping i huvudstaden. Hittade mycket fint, bland annat toppar och en kjol. En svart bandeau kammade jag också hem, efter 6 måndaders sökande haha.
Ja, som sagt ikväll till Felicias och eventuellt ännu sedan kommer Bman och tutta. Vi får se lite.
Hoppas ni haft en bra dag!
Tumblr_m0du33rqwe1r8leeeo1_500_large

tous les garcons et les filles.

God morgon. Ska strax hoppa i duschen och så far vi med tians tåg mot huvudstaden. Ikväll får jag antagligen sällskap för natten, Bman kommer eventuellt och tutta till mig idag. Efter att jag varit till Felicias såklart.
Hoppas ni får en ypperlig dag!
529307_3051650656800_1429260181_43260262_1243549061_n_large

smells like teen spirit.

Hejsaaan. Vi chillade i karis några timmar och ungefär åtta tiden körde vi till ekenäs. Kom på briljanta vappenplaner och hoppas att de går igenom! Tammefan. Fick till och med skjuts hem med Agge ::::) jeeeje
Imårån en hel dags shopping med bästa mamma och bästa mommo! Kuligt! Efter det lite business och mot kvällen till Felicias.
Hoppas ni haft en bra fredagskväll!
580148_400087330026147_224388840929331_1356789_656897120_n_large

dance like it's the last night of your life.

Tjenare. Inget nytt i skolan. Planerade vappen såtivida att Anna ska åtminstone vara med! Jejejejeje
Idag chillar jag nog med Bman. Eventuellt chillar vi först här och sedan i ekenäs. Det är ju så fint väder förfan! Jag fick riktigt varmt då jag cyklade hem.
Tortillas idag också!
Imårån till hesa med mommo och mamma och sedan till Felicia.
Vappen ta och börja komma nu!

if i die young.

Slutade två och det gjorde Bman också vi cyklade hem till mig. Sedan ungefär halv fyra cyklade vi tillbaka in till stan och jag väntade på Emma och han for hem. Hemma med Emma bakade vi kaka och såg på american pie.
Nu ska jag snart ut på länk med Felicia och sedan eventuellt ännu dejt med Bman efter hans bilskola.
Hoppas ni haft en lika bra torsdag som jag!
Tumblr_m33ebjydtt1qmowaco1_500_large

ten million fireflies.

Hejdär. Bman kom och vi satt en stund här. Sedan körde vi till smarket efter lite megis. Högis efter det med Emma och Bman samt massa andra. Riktigt trevligt fast lite kallt...
Imårån skola från 8-14. Helt chill!
Puss på er!
562047_275908335832472_156675427755764_582166_974841253_n_large

stereo love.

Lite historia i väntan på Bman.
Varför ser mina böcker alltid lika gula ut? ::)

sing along with it.

Skolan var normal. Fick sluta lite tidigare från finskan vilket alltid uppskattas! Solen har lyst och det har varit supervarmt! Vi gillar!
Idag ska jag fixa min historia klar och sedan chilla med Bman. Jag ska höra om han eventuellt vill joina mig till hese. hiihihihi
Z218591959_large

whatcha gonna do when they come for you?

Tjatja. En lång skoldag men på min håltimme drog vi till lilla hembageriet med Felicia och Amanda och åt en toast! Efter det träffade jag Bman snabbt och så fortsatte dagen med tyska studier.
Imårån är väl de flesta påväg till ekenäs för att höra på Mikko Sipola som vann the voice of finland. Måste höra lite och se med det. Om jag ens orkar fara. Jag är inte ens så speciellt intresserad av programmet.
På lördag ska vi in till hesa med mamma och mommo. På kvällen far vi väl antagligen till Felicias och chillar. Idag ska jag nog inte göra så mycket annat än att chilla hemma med bones och min flunssa. Mitt sportfigurkort tog också slut vilket harmar att man inte kunnat fara dit på grund av flunssa.
Nu ska jag ut ett varv med hunden. Vi kikar!
Tumblr_m2zdrplelh1r2c8c9o1_500_large

drive by.

Hoppsan hejsan. Skoldagen gick långsamt med tutorutbildning hela dagen. Hade svårt att hålla ögonen uppe där i något skede. Känner mig annars sjuk och jag orkar inte just med något. Tänker spendera kvällen under täcket med bones! Jejejeje, hihiihih :)
Hoppas ni får en bra måndag!

just gonna stand there and watch me burn.

Jo tammefan. Pappa körde mig till Bmans ungefär femtiden och där chillade vi en timme. Vi körde lite i snappertuna och sedan bestämde vi oss för att köra till backgränd och hälsa på mommo och mofa min. Där fick vi sprite och glass och pratade och chillade. Halv åtta körde vi tillbaka till karis abc efter lite omnom och körde sedan hem till mig. Nu for han för typ 20 minuter sedan och nu sitter jag här. Efter att han for var jag också i bastun. Alltid lika bra mot täppta näsor och sjuka halsar. Buuu
Imårån tutorutbildning från 9-15 vilket suger eftersom jag skulle ha börjat 10 och slutat 14. Alallalalalla varför ska de alltid välja de bästa dagarna i läsordningen till sånthär!
Nåja, ypperligt väder, härligt sällskap och en derbi. Allt man behöver för en riktigt bra dag!
puss på dig! :)

jag blev tagen på sängen baby.

Morjens. For ut och krattade lite och kom in och har spelat black ops. Nu ska vi äta grillmat (omnom) och sedan kör pappa mig till snappertuna. Där ska vi chilla och sedan kommer vi väl med mopo in till karis tillbaka senare ikväll. Härligt väder, så inte har jag något emot att vara ute. hihi
Hoppas ni får en bra söndag!
Tumblr_m0wmqaxjpd1qfscw6o1_500_large

now you're just somebody that i used to know.

God morgon. Vaknade just och överväger detdär med frukost. Såg klart bones igår och bu för tv-serier som ska sluta just där som man inte vill att de ska sluta. Buuu
Idag är det som jag förutspått strålande väder och jag funderar starkt på att ringa och väcka älsklingen. heheh
Tror jag ska spela sims med min onda hals och täppta näsa. Usch.
Hoppas ni sovit gott!
Tumblr_lqn9k7utqc1qhfynio1_500_large

if you've got jack in your cup.

Tjenare. Bman kom till mig ungefär sextiden och här blev det bones och chillas! Halv åtta körde vi till abc efter lite twix och så åt vi lite. Sedan körde vi till nya PP och träffade Sara och gänget. Vi hälsade på mamma efter det. Vi kom hem och såg en stund på en skitfilm och nu for Bman precis hem.
En riktigt bra kväll! Lite bättre skulle den ju förstås ha varit om Bman sovit bredvid mig inatt, men vad kan man? hihih
Annars så har jag en snuvig näsa och en ond hals. Det är inte så mysigt. Fyfan.
Imårån har det lovats superväder så vi tar väl en derbicruis! Hoppeligen, jag måste bara ta upp saken med min pojkvän. Hhihi :)
Hoppas ni haft en underbar lördag! Som annars har kännts som en söndag!
påtal om inget så saknar jag Emma litegrann.

i will be around.

Morjens. Sov till ungefär halv tolv och steg upp och åt. Har städat nu mitt rum i närmare en timme och nu är det bara vardagsrummet och trapporna kvar. Not bad.
Kvällens planer blir väl snappertuna, jag måste bara prata litchi med Bman först. Annars har jag så jävla ont i min hals och min näsa är täppt. Vädret har väl lurat mig. Eller så blev det bara värre då jag krattade i regnväder igår hehe. Nåja men det känns som söndag idag fast det är lördag! Fuck yeah!
Vi hörs!
3913349_460s_large

he got that super bass.

Tjenare. Krattade ungefär hälften av gården i typ två timmar. Klockan sju kom Bman och vi gick in till stan i regnväder med Sara för att hyra film. Kvällens planer blev ju filmkväll med Sara och Ted! Riktigt trevligt hade vi med en massa fettomat och skratt!
Imårån drar jag min feta röv hoppeligen till snappertuna. Har inte varit där på en tid så det ska bli roligt, om det nu går igenom. Vi är lite osäkra än!
Annars så har det lovats 20+ grader till söndagen! Summer here i come!
Hoppas ni haft en lika bra fredag (som har kännts som en lördag med tanke på att jag varit ledig idag) som jag!
Tumblr_lqjwh7aq1f1qzk1g7o1_500_large

no matter what we party tonight.

Hejsan. Det satt verkligen bra att sova till lite före 11. Åt och nu sitter jag här. Regnet kommer ner där ute och jag vet inte om jag vill kratta eller inte. Det beror lite på hur mycket regn det kommer och vad pappa säger när han vaknar.. Det skulle ju i och för sig vara riktigt skönt att vara ute i regnväder!
Idag ska jag väl säkert chilla med Bman senare. Riktigt mysigt om det tänkte regna hela dagen och kvällen. Kanske den sista snön nu äntligen smälter bort!
Hoppas ni får en bra dag!
Always-colors-person-photography-text-favim.com-400308_large

turn up the music.

Med Bman chillade vi på dagen med vindruvor, bones och varsin ES! Han for hem och jag startade sims hehe. Mot kvällen blev det billnäs med Sara och efter Bmans bilskola kom han också dit. Pratade om pinsamma barndomsminnen och allt möjligt annat! Efter en tid kom det annat schak och vi satt där en stund till. Efter det körde vi till högis bakgård och träffade Anna. Så mycket mer har jag inte att säga än att en jävligt bra kväll har vi haft!
Imårån har vi dagsverket med skolan så dit behöver jag inte imårån. Ska kratta gården istället hehe. Nåja, man får sova länge i alla fall.
Annars chillar jag väl med Bman resten av min fredag. Ypperligt!
Hoppas ni haft en lika bra torsdag som jag!
377608_247123875343152_173146752740865_599216_1247533195_n_large
we<3it

i'll be there for you.

Igår chillade jag med Bman lite på kvällen. Så mycket mer hände det inte.
Idag slutade vi 12 från skolan så jag träffade Bman snabbt efteråt med Sara och så körde vi den mest underliga vägen hem. Bman lånade min jopo så han kommer väl hit med den efter sin skola, vilket borde vara snart. Eller nu, han är här nu hehe. Ifall det intresserar.
Så mycket mer ska det inte hända idag. Puss!
ps. lev ditt eget liv, du ska ändå dö din egen död.

oh i swear to you.

Morjees. Helt trevlig skoldag och dumma idiotjag gick och köpte mig en påse candyking på håltimmen. Fuck my life. Träffade Bman snabbt efter skolan och höll honom sällskap. Eventuellt träffar jag honom ännu senare ikväll. Han hade något på hemmafronten som skulle fixas.
Annars åt vi just och jag tänker ägna mig lite sims. Jag vet, jag borde ut på länk med det är bra med vilodagar! Hoppas ni haft en lika bra onsdag som jag!
24618925_large

every step you take.

Morjeeeeees. En allmänt tråkig skoldag med tutormöte. Bu. Men jag träffade Bman snabbt på morgonen vilket var trevligt! Nu är jag hemma och väntar på mat. Halv sex blir det gymmet med Amanda och Janni! Once again, ska vi och bränna lite kalorier! hehe
Annars så har jag inte så mycket på hjärtat. Puss på er!
Displaypicture_large

i'm yours.

Jadå, det blev gymmet ändå med Amanda. Skulle ha farit på mopocruis med Sara men kände att jag bara ville sitta hemma. Spelade sims tills jag fick ett spontant samtal av en sötis (Bman) som tänkte komma på besök ännu klockan åtta. Så blev det. Jag hade bara förväntat mig att jag skulle sitta hemma ensam hela kvällen men istället blev den förgylld av Bman!
Imårån skola från 8-15.30 med en håltimme. Bu. Hoppas er kväll varit ypperlig!

i am so damn tired of acting so perfect all the time.
bitch please, nobody is perfect. not even you. not even you, despite the fact that you think you are. you just don't make mistakes. but you're wrong. you do make mistakes.

Tumblr_m2kzk6kpcr1qbdpe8o1_500_large

so in love.

Skolan var långtråkig som vanligt. Cyklade till mamma som idag kommit hem från sverige. Hon hade köpt ansiktstvätt, godis och ett par skor åt mig! Riktigt glad blev jag och nu kan jag äntligen skrota de svarta conversen mot ett par marinblåa småskor. Jag har ju de nya vita conversen, men jag tar fram den då all snö har smält så att de inte blir allt för smutsiga.
Klockan fem far vi till gymmet med Amanda. Övervägde starkt saken men konstaterade att jag inte fått mitt månadskort att vara värt priset så jag drar mig dit. Så mycket annat har jag inte lust med idag. Skulle vilja sitta hemma och spela black ops eller sims. Vilket liv!
Annars så närmar sig vappen med stormsteg! Vad vi ska göra är något oklart men troligen drar vi till stallörs! Hoppeligen är all snö borta och att det är varmt.
Annars har min måndag varit riktigt normal. Har inte så mycket annat att berätta. Punkt.
790469_700b_large
we<3it
men ganska så true story!

if you take me away.

Jodå, man blir riktigt glad då solen lyser och fåglarna kvittrar där ute. Sommarfeelis! Nåjo, men skoldagen är inte jobbig och troligen då jag kommer hem blir det länk. Om vädret fortsätter så här det vill säga. Ska fixa mig nu och sedan är det geografi som är på menyn! Puss!

i am ready to do whatever.

Hejsan. Spelade lite sims på dagen och drog på en asterix cruis med Sara. Bman kom till mig lite över fem och vi drog en derbi cruis och kollade bones och allmänt chillade.
Imårån skola från 10-14, inte alltför jobbig dag då med andra ord. Men ändå, bu för måndag.
Hoppas ni haft en fin dag i det härliga vädret!
X_74220381_large
we<3it

running down these streets again.

Hejsan. Vaknade ungefär tio och har spelat sims sen dess. Nu ägnar jag mina tankar åt finska läxan. Solen lyser och jag borde ut på länk.. Men ja, hehe black ops lockar mer.. Nörd som jag är. Bman har fått derbin och fungera igen så förhoppningsvis blir det väl cruis idag då. Fint vårväder och sådant! I alla fall tror jag att jag chillar med honom ikväll. Man borde ju till gymmet. Lite onödigt kanske att kanske köpa månadskort men vaede no där?
Nu ska jag fortsätta. Hoppas ni haft en bra dag hittils!
söta vi igår................

allting kommer att bli bra till slut.

Hejsan. Vi drog till Agges place på kvällen och chillade tills vi blev utslängda så jag var hemma redan klockan elva. Fint schack, mycket skratt och finfina bilder! En helt bra lördagskväll! Kom hem och spelade domination med pappa och nu tänker jag dra snarkken. Imårån eventuellt till gymmet efter en låååång paus.. hehe
Hoppas ni haft en lika bra lördag som jag!
ps. jag tror inte att jag vågar publicera bilder från ikväll. :::)

i'm gonna live my life.

God morgon! Vaknade lite före 10 av att Bman ringde. Dagens planer är något oklara men de klarnar väl så fort Bman slutat jobbet. Spelade lite domination och shi no numa med pappa min men vi slutade. Nu tänker jag ägna mig lite alone-time och kolla bones! Mysigt! Det är ändå regnigt väder så det är helt okej att chilla inomhus. hehe
Hoppas ni får en bra dag!
Bones-00004-640x640_large

the way you're moving.

Kvällen blev extremt lyckad! Amanda och Felicia kom lite före sju hit och sedan före Janni kom så kom Bman och chillade med oss. Eller, en del av tiden. Mycket snack och fina bilder! En jättebra kväll helt enkelt!
Morgondagens planer är lite oklara, får se lite hur vi gör. Men troligen går de dock igenom hihi.
Gött!
Tyvärr fick jag inte lägga ut bilder på Janni, men hon var också med ikväll! :)
Godnatt!

we can turn this club around.

Hejsan. Usch skoldagen var den mest tråkiga på länge. Då jag väl kom hem stod Bman på min trappa hihi. Vi gick in och jag blev på lite bättre humör med mat i magen och Bman bredvid mig!
Amanda och Felicia kommer hit om ungefär 45 minuter och Janni kommer först efter 20. Jag tror till och med att jag måste äta något smått före de andra kommer, jag kommer inte att orka vänta tills klockan åtta ikväll. hehe
Matvrak.
Eventuellt får vi besök av Bman ännu ikväll men det blir först senare. Hoppas ni får en bra fredag!
Img1486784489_large

i don't wanna know.

Hej. Bloggningen har varit dålig jag vet. Är hos pappa nu och kommer att vara här ända tills nästa vecka. Chillade med Bman en stund på kvällen (efter många om och men) haha. Träffade Larisza i ekenäs på eftermiddagen vilket var ypperligt trevligt eftersom jag inte sett henne på en tid. Imårån är det middag med brudarna vilket då inkluderar Felicia, Amanda och Janni. Ypperligt!
Eventuellt chillar jag med Bman i något skede imårån också! På lördagen finns det eventuella planer och hittils ser de bra ut! Hoppas ni haft en bra torsdag! ps. imårån är det fredag! (::

je suis désolé.

Hoppsan hejsan. Dagen började bra med dejt med Bman på morgonen och sexsnack på eftermiddagen. Dock slutade eftermiddagen lite dåligt. Känner mig som en hemsk människa och borde bara låsas in. Hoppas ni haft en bra onsdag!
Tumblr_lztlnvu7ws1qjyt2mo1_500_large

this is not a drive by.

Hoppsan hejsan. Första dagen i den sista perioden för mitt nybörjarår! Riktigt bra ämnen och intressanta med. Jag har ju inte haft alla än, men de som jag hade idag var riktigt bra.
Igår bestämde vi oss med Sara för att köra till pojo och hälsa på Ted. Vi gjorde det och spenderade kvällen där. På vägen tillbaka hände det en liten incident och allt jag har att säga är AJ.
Bman mötte mig vid skolan halv 4 och vi cyklade hem med jopon. Kom just hem efter att ha följt honom till sin första dag på bilskolan! Ett steg närmare körkortet! :) hihi
Ska hjälpa Emma med hennes historiaprov och själv läsa lite egen gymnasiehistoria kurs 3. Hehe, eventuellt kika lite bones.. hih
Hoppas ni haft en bra dag!
'but oh that one night, was more than just right
i didn't leave you cuz' i was all through,
oh i was overwhelmed and in fact i was scared as hell
because i really fell for you
oh i swear to you, i'll be there for you
this is not a drive by' ♥

dance again.

Tja hallå! Kort om gårdagen. Min underbara älskling Bman kom till mig och jag var överlycklig av att se honom. Brun och fräsch var han dessutom! Chillade bara på tumis tills vi tog en snabbdejt med Sara och Ted. Klock sju drog vi iväg på american pie med en massa människor, 7 stycken tillsammans haha. :) Sedan kom vi hem, kollade bones och stupade i säng.
Idag klockan sex vaknade vi och så var det american carshow på menyn. Riktigt kul med en massa fina bilder! Min bror följde också med! Riktigt fina bilar, allt från favoriten mustang till bmw.
hihi sedan kom vi hit och åt påskmiddag med familjen. Chillade och nu for han precis hem. En dejt med Sara och asterix inom 45 minuter. Eventuellt också dejt med Bman senare ikväll. Hittils har min dag varit helt perfekt!
puss!

so when you're calling i don't know what city i'm at.

Jag vet inte varför jag inte kan sova längre på veckoslut och lov längre. Jag sover bara till 9 och sedan ligger jag och drar mig. Men inte nu, ska spela sims. hehe
Fick ett samtal av älskling runt två tiden inatt. Jag lät nog säkert riktigt borta för jag har nästan inget minne av att han skulle ha ringt haha. Nåja, men dejt med honom idag! Jag är överlycklig! Puss och ha en bra morgon!
arkivbild.

let's do it like they do on the discovery channel.

Morjeees! I lojo shoppades det smink. For på kalas och chillade och sedan iväg till pojo. Men vi blev inte så länge utan det blev cruis med audin med Felicia, Jonas och Tobbe. Körde från pojo tenalavägen till ekenäs där vi stod en stund med Andreas och senare Sara & co. Körde snappertuna vägen hem till karis, med ett stopp på vid raseborgs ruiner. Fyfan, never again! Men annars hade vi en fittit bra kväll! Bman borde snart vara i finland jejejeje. Imårån får jag äntligen träffa honom! ♥
hihiihih
Nu tänker jag dra täcket över huvudet. God natt!
arkivbild.. hihiihih :)

heaven is a place on earth.

Hallå där. Är någolunda fixad och vi ska snart dra iväg till lojo med familjen. Helt mysigt, jag skulle ändå inte göra något annat här under dagen ensam hemma. Sedan är det kalas och sedan pojo. Imårån hoppeligen dejt med Bman, han lovade att ringa dår han är i finland så jag tar upp saken då. Helt chill dag! Påtal om pojo borde jag slå en signal åt Felicia.
Puss och ha en bra dag!
276c984c1078d6fc28b518ec58ec61d0_large
we<3it

do you wanna die happy?

Har suttut inne i mitt rum bokstavligen hela dagen vilket säkerligen har gjort att jag har varit lite överkänslig under kvällens lopp. (Belive me, det har varit helt skönt att ligga i soffan och kolla bones och äta muffins) Det enda jag vill är att gå och lägga mig och vänta på en ny dag. Som sagt så har jag en tendens att överreagera då jag inte fått frisk luft. Men imårån är dagen fullspäckad med program. På dagen till lojo, på eftermiddagen kalas och sedan på kvällen blir det väl ett varv till pojo.
Hoppas ni haft en helt bra fredag!
Tumblr_m1x9oikk6m1rt4qllo1_500_large
we<3it

my love is a revolver.

God morgon. Vaknade för någon timme sedan. Åt och nu överväger jag detdär med Bones. Det regnar ute så det finns ju inte så mycket man kan göra. Eller slaskar det? Fan vet... Annars så drömde jag att jag kramade Harry Potter skådisarna i McDonald's och att Bman var hemma. Det skulle ju faktist kunna vara verklighet. Men imårån, då kommer Bman hem!
Mer om dagen vet jag inte.
Puss.
Tumblr_m21fvbo4kc1qiaqpmo1_500_large

comin' in hot.

Morjens! Kom hem med en 8 halv i tyskan vilket är ju förstås helt okej. Spelade lite black ops och sims nu på kvällen och dagen. Har verkligen inte gjort något produktivt... Haha
Imårån är det fredag och säkerligen händer det inte så mycket. På lördag är det lojo, kalas och sedan troligen pojo. Måste bara höra med Felicia. Och så kommer Bman hem på natten mellan lördag och söndag! Jeee finally! HIIHIH
Ska nog så småningom dra snarkken och så hörs vi imårån!
ps. Felicia, jag chillar och jag älskar dig också ♥
Tumblr_lkrx569wsu1qi8mw9o1_500_large
we<3it.
true story, haha söndagen :D pusspusss

can't replace you with a million rings.

God morgon. Igår cruisade vi med Sara på kvällen och körde till billnäs och satt på en läktare i solen och åt påskägg! Mys. Sen spelade vi sims hos mig. Troligen tänker jag göra det så fort ja kommit hem från skolan. Börjar 10 och slutar 11 så det är ju inte precis en så ansträngande dag. Annars så virvlar tankarna i huvudet och jag blir inte klok av att sitta här. Puss!
Tumblr_m1zkmtkkes1r0b3hzo1_500_large

before i die V.

Tumblr_m1x6xpfq7j1rnihywo1_r1_500_large
560256_203134556455642_161984060570692_245438_1997853630_n_large
Tumblr_m1ev8cb4cl1qcln2vo1_500_large
Tumblr_ly63q8yiai1r7powwo1_500_large
Tumblr_ly1tr0d9ci1r5nuyxo1_500_large
Tumblr_m1t5mqpaaa1r72lxro1_500_large
452cda37d49728c0e5c545fa12e60ada_large
868fe07b30dc9c6a5ad4d6fbd3f881a1_large
404092_378243238863951_100000348345283_1216048_1153475967_n_large
Tumblr_m0bfo0akr21r29t5yo1_500_large
556964_198193003616464_161984060570692_236450_360659779_n_large
Z222366069_large

you didn't have to cut me off.

Hoppsan hejsan. Skrev tyska provet vilket gick helt okej med tanke på att jag inte läst specillellt mycket. I biologin blev det en 6+ vilket inte är så jättebra men godkänt och jag tänker inte läsa mer biologi! Bu för det.... Drog till gymmet med Amanda men konstaterade att motivationen var noll så vi chillade där kanske en halvtimme med halvhjärtade försök att få upp vikterna. Men helt okej känns det ju att i alla fall fått något gjort. Kom hem, duschade, åt och spelade zombies. Gick helt bra men sedan dog vi och jag orkade inte. Nu överväger jag detdär med att söka mer mat åt mig och kanske kolla house? Har ju inget prov att läsa på tills imårån, det enda jag har är utgivingen av tyskan imårån. Sedan är det officiellt påsklov och inte heller många dagar tills Bman är hemma! Dock träffar jag honom först på söndagen eftersom han är hemma någongång på morgonnatten, natten från lördag till söndag då.
Imårån kanske det också eventuellt blir bio, men jag har ju inte så mycket pengar så vi får se hur det blir med det. På söndagen eller måndagen övervägde vi med Bman, före han for, om vi skulle dra oss till american carshow. Men som sagt, jag är ju pank som en kyrkråtta! ((::: Jag längtar i alla fall jävligt mycket till veckoslutet. Det är ju fest på lördag, men jag vet inte.. Har inte så stor lust men kanske den kommer!
Hoppas ni orkade läsa ända hit och får en fin dag! ps. solen lyyyser!!
21643117a6f4ba759334fd6d51b266b7_large

just somebody that i used to know.

Ttjenare. Skrev biologin idag. Gick helt okej vad jag själv tyckte, men vi får ju se hur det gick imårån. I fysiken blev jag positivt överraskad då jag såg att han hade skrivit en 8 på mitt prov! Lite stolt är jag ju. Nåja, jag for till Saras efter skolan och vi spelade sims i ungefär 3 timmar och mina ögon är helt slut. Nu tänker jag pina mig själv med det tyska språket som skrivs imårån. Bu.
Idag är det också den tredje april och nu har vi varit officiellt 8 månader med Bman! Du vet väl att jag älskar dig? ♥ Han kommer snart hem och jag väntar redan!
Annars har vädret idag varit jävligt växlande. Snöat hela natten och morgonen. Men på förmiddagen kom solen fram och den skiner ännu också. Wtf? Det skulle bara kunna smälta allt nu! Ingen mer snö! punkt.
Hoppas er tisdag varit lika bra som min!
ja och detdär skulle ju inte vara helt fel.......

rabiosa.

Hejdär. Fick sämre än vanligt i mitt franska prov. Fysiken gick helt bra och konstaterade just att jag kan inget om biologin.
Var ett varv på kaffe med brudarna och fick ett långt prat! Mysigt!
Sedan gick jag till Saras och läste lite biologi och spelade lite sims. Hehe, gymmet klockan 18 och nu ska jag läsa det sista i biologin.
Fick viesti av älskling och jag saknar honom ännu också... ♥ Fem dagar kvar nu.
Hoppas ni haft en trevlig måndag!

baby we can do it.

What the fuck is this shit? Varför har det snöat hela natten? Vi har ett vitt täcke igen på marken och jag som trodde att det på allvar skulle smälta... Det smalt så bra i mars, varför kommer det snö i april? Borde det inte vara tvärtom? Nåja, har fysik prov nu på morgonen och biologiförberedelse och sedan ännu franska utgivning. Sedan är det väl kaffe och sen hem och bosätta sig framför biologiboken... 5 dagar tills Bman är hemma! Han ringde åt mig igår, gissa om jag blev förvånad! Jag vill också till solen, speciellt när vädret här i finland suger stort.
Lalalalla, nu ska jag sätta lite mascara på och be mamma fläta mitt hår, underligt har jag ändå farkkun på mig.. haha :D
Ha en bra dag!
40ca7497f79d7ab20cc4f2db20a6e7ef_large
we<3it.

i need you more.

Mitt söndagssällskap! Ha en bättre dag än jag! :)

i'm never gonna leave.

God morgon. Igår i västerby hade vi det roligt med skräckfilmer och skratt! Kom hem ungefär halv 1 tiden så gick nästan direkt och sova.
Jag tänker ägna hela dagen åt prov och sedan kanske gymmet ikväll. Ska ta och höra med Amanda. Puss och ha en bra april's fool's day! (;

RSS 2.0