we will stand tall.

Har nyss vaknat och ätit och skrivit lite på min geografi. Ska skriva lite ännu och sedan kanske kolla jersey shore. Igår var jag på jobb då och jag tror jag aldrig haft så tungt. På kvällen kom Bman och vi for till stan för att sedan komma hem och kolla Johan Falk. Ett varv ut pånytt innan han kastade hem mig och så stupade jag i sängen. Var nog så otroligt trött. Idag får vi se vad som händer. Det är ju trots allt söndag. Bu. 
 
Fick en kommentar om tips för att köpa balklänningar; själv har jag hyrt min från en liten butik i Åbo som heter Sanelma vilken jag verkligen rekommenderar! 
Nelly.com är ju alltid ett alternativ vilket också jenjenhouse.com är. (kolla in jenjen, hade själv tänkt beställa därifrån innan vi for till åbo) 
Det finns många, besök huvudstaden eller åbo eller något så ska ni får se att ni hittar. Om ni ska ha något mindre fint och kanske lite festligt ändå så hittade jag min supèklänning från Vero Moda och den passade helt perfekt. Så sök igenom Gina Tricot, VILA, Vero Moda, H&M och liknande, så hittar ni garanterat något passande. Men ska ni ha finare långklänningar så sök på webbsidor eller i uthyrningar. 
Hoppas det hjälpte. 
 
392148_445395908846177_973933205_n_large

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0