never say never.

Engelska provet gick väl helt bra. Slutade redan 11 och kom hem. Följde med pappa till axxell där jag chillade och så blev det en liten cruis med Riku, Bman och Lemström. Helt naas. Nu ska jag väl städa mitt rum, dammet ska torkas, golven ska dammsugas och moppas. Bu. Vi får en riktigt stor skara gäster på lördag så att..
Eventuella avslutningsplaner har vi väl också. Vi får bara se och hoppas att de går igenom. Inget prov att läsa på nu mer så med kvällens planer får vi se lite. Imårån är det den absolut sista skoldagen som spenderas på ängen om det inte regnar. Skoldag fårn 10-13 har vi också, så det är ju inte så hemskt. Sedan är det bara avslutningen kvar! woopwoop.
Puss.
Tumblr_m49x5py4s01rq1sc9o1_500_large

thoughts.

Jag har tagit mig en ordentlig funderare om jag fortfarande vill gå gymnasiet eller byta till axxell.
Det skulle vara så jävla lätt att bara hoppa i halaren och ligga under en bil. Det är praktiska övningar. Roligt. Inte nån fucking finska grammatik. Just nu känns det som så att jag vill byta skola. Men jag vet att med mina framtidsplaner så måste jag gå gymnasiet till slut. Det finns liksom ingen linje på axxell som intresserar mig sådär extra mycket. Gymnasiet är min grej, men jag förstår inte hur jag kan få så dåligt i alla prov jag skriver. Jag läste ända sedan lördagen på geografin och gick igenom boken, alla kaptiel, ändå fick jag dåligt. Och jag som tänkt skriva geografi i studenten har ju lite måst och på att lära sig kursen redan nu.
Jag har bara ingen ork, ingen lust till gymnasiet mer. Jag vet att man ska läsa läsa läsa läsa hela tiden. Men jag har svårt för det. Jag vill fara ut. Jag vill träffa vänner. Jag vill träffa Bman. Jag borde ju läsa till prov, men allt detdär lockar mer. Jag är så trött på att hela tiden bli besviken på mina vitsord. Jag är skoltrött. Och det gör inte saken bättre då jag vet att jag har matematik omtagning på sommarlovet. Hah, fuck my life.
Jag antar att jag måste tills nästa år börja läsa i tid och göra läxor. Men jag har ju ingen ork. Jag måste väl helt enkelt ta mig själv i kragen. Men nu, just nu, kan allt som har med gymnasiet att göra försvinna. I want summer. Jag vill byta skola, men jag vet att jag kommer att ångra mig så fort som jag bytt.

in the end.

Hoppsan hejsan. Skrev franskan fick ut geografin. Inget mer. Träffade sötisen efter skolan snabbt och gick hem. Satte mig framför simpsons och nu har jag en otrolig magvärk så jag tänker vila en stund. Sedan tänker jag ta itu med engelskan. Sista provet skrivs imårån woopwoop!

so we set the world on fire.

Hejsan. Uppdateringen har varit dålig. Men skrev geografin, skrev hela fyra sidor så månne inte det gick helt okej i alla fall! Vi for till Saras med Anna och chillade där. Bman kom kring ett-tiden och vi körde ner till ekenäs. Cruisade med Antte och åt lite glass och for hem till snappertuna. Där tvingade Bman mig att köra derbi. Jag har inte suttit mig på en mopo och kört den på jag vet inte hur länge. Bra gick det trots att jag bara höll växeln på ettan. höhö
Gjorde bara käringstopp en gång! hihi
Sedan åt vi och körde till Karis. Vi satt vid högis och chillade och därifrån kom jag just hem. Riktig bra dag!
Nu borde jag bara läsa franskan. Det har inte blivit så mycket läsas på hela dagen. hehe, så vi får nog se hur provet går imårån. Sedan är det bara engelskan kvar och sedan är det nästan förbi! Tänk, första året av min gymnasietid är snart över. Hur fan kan det ha gått så fort? Bara dryga två år kvar. Dessutom börjar jag skriva mitt första studentprov redan nästa vår. Fyfan, känns ju som om jag just började där. Hoppas att ni orkat läsa ända hit. Det blev en massa skriverier här nu.
Tumblr_lj3msnkjjw1qd8fdlo1_500_large

club can't even handle me right now.

Hejsan. Chillade med geografiboken och anteckningar på kvällen. Spelade också lite black ops ifall det intresserar. Bman kom någon gång kring åttatiden och vi chillade här. Imårån far jag till snappertuna. Jag har inte varit dit på jättelänge! Sjukt lame att bara vara i käris hela tiden.
Nåja, jag ska väl kolla igenom geografin lite till och sedan ska jag väl dra snarkken. puss påer!
Fingers,finger,lol,photography,doodles,faces-811bc364e7da97c6591a297ad8122952_h_large
ihih

tröjan du hatar.

God morgon! Är riktigt utvilad och nu väntar jag på Bman som ska komma och söka mig och sedan köra mig till skolan. Hihi han är så snäll med mig. Inte en så jobbig skoldag framför mig och kring tolvtiden söker jag mig hemåt. Inget annat planerat idag än geografiläsning. På lördag är det avslutning vilket betyder att den sista skolveckan inleds idag. Jeje. Inga avslutningsplaner ännu, men de kommer väl efterhand.
Puss på er och ha en bra dag!
Tumblr_m4pqc1roq61r0wotjo1_500_large

where them girls at.

Hejsaan. Stekte i solen i kanske två timmar och läste lite geografi. Bman kom runt sextiden och vi for och åka lite med Riku och hans volvo. Lite till eknäs och sedan tillbaks till karis för att plocka upp Anna. Riktigt shyst kväll!
Börjar 10 imårån och har bara förberendande och utgivning. Ska nog ta och läsa lite geografi ännu ikväll. Bu. Har ingen motivation alls. Hoppas ni haft en bra dag!
söta vi i ekenäs på fredagen :) hihi

you just put your lips together.

Ja nå jag blev i karis och bman for till ingå. Dit for han med sina vänner och fyfan vad jag skrattade då jag fick höra vad de gjorde där. Ska snart ta och väcka det krapulantiska barnet.
Jag chillade vid lågis och träffade Felicia och Tobbe ett varv. Idag ska jag chilla med Bman, eller jag måste ju ta upp saken med honom ännu men jag tror nog han går med på det. puss påer! Nu ska jag äta lite bacon.

jag är så trött på att bara få all skit över mig.
jag är så trött på att aldrig vara tillräckligt.
jag är så trött på att alltid vara irriterande.
jag är så trött på att alltid bli skriken på.
jag är ledsen men jag är bara så trött-

every single promise i'll keep.

Nåjaa vaknade 10 idag för att mommo kom på besök. Har suttit ute med dem nu hela morgonen och ska snart öppna geografiboken min. Tror jag ska catcha lite bruna igen en gång. Jaa kvällen ser lovande ut men än så vet vi inget.
Puss påer!
Il_570xn.235934111_large

hey this is crazy.

En lite annorlunda kväll blev det ju ändå. Lite före sex körde mamma oss till ekenäs med Anna och senare kom Bman. Sedan kom vi på den briljanta idén att fara ut me båt på havet. Lemström kom och sökte från simmis och så har vi spenderat vår kväll! Riktigt trevligt med riktigt najs schack!
Morgondagens planer har vi också fått ett hum om. Om allt går bra så sticker vi till langasböle och grilla! Puss!

mirror on the wall.

Morjens! Skrev tyskan och fick ut hissan. Kammade hem en 8 så riktigt nöjd är jag! Efter skolan for vi till Annas och schteeeeeeeeka på hennes terass. Hörde lite på musik och schtekte lite till, första brännan för i år check!
Idag drar vi väl till ekenäs och chillar med Anna och eventuellt Bman och de andra. Men det är först ikväll någon gång. Anna är väl på väg hit nu så. Jag är fixad och klar! Puss påer!
vappen! yeeeeeeeeeees

euphoria.

God morgon! Igår mötte jag upp Anna i stan och vi åt lite glass. Sedan satte vi oss på serendi med en kall cokis. Dit kom Bman och så satt vi där. Vi träffade Sara och dom snabbt och så gick vi till ön i pumppis. Mysigt att sitta där när solen skiner rakt på en. Idag är det också fint väder. Tänker nog lägga mig på terassen igen då jag kommer hem. Men före det ska tyskan skrivas och wish me luck, i'm gonna need it. Hissan får jag också ut idag. Ikväll får vi se vad vi gör. Det är ju ändå trots allt fredag!
Puss!
525837_432870673403993_234263699931359_1481906_1594166602_n_large

visst skiter jag i dig men inte i mig.

Hissaprovet gick helt bra. Kommenterar inget närmare. Då vi slutat körde vi till abc med Sara för en välförtjänt juusoateria. Sedan träffade vi Bman och Ted och lite andra. Får se vad jag hittar på ikväll. Då jag kom hem lite över 12 lade jag mig direkt i solen och försökte läsa tyska, men det blev musiken istället. Kom just in så jag har spenderat lite på två timmar i solen. Jag känner att jag fått färg! Nu ska jag väl ta dendär dejten med tyska orden och verbböjningen så kanske jag kan göra något annat ännu idag!
Puss påer!
Tumblr_m1x3neoich1qkaa8zo1_500_large

it's the eye of the tiger.

Lalal, har just spenderat två timmar med hissan och jag är helt fylld med monroedoktriner och hallsteindoktriner.. Jag kan lite mera nu men jag måste läsa igenom papperen än en gång. Provet kommer att gå bra. Pratade med Bman som hade problem med en fysikuppgift och fysikern själv, jag, hjälpte honom och han fick den rätt! Jag funderar på att bli fysiker.. haha nejdå..
Jag ska ta och ringa min pappa nu och berätta hur duktig jag varit, höhö. Puss på er!
530048_394376483914144_318821758136284_1418813_953632191_n_large

don't lose your grip on the dreams of the past.

Hejsan. Solen lös och det var närmare 30 grader i solen. Kom hem från skolan och lade mig på terassen och läste det nästan allra sista i hissan. Jag kom in och kollade lite despis och jag tänker läsa lite hissa ännu. Woho, humöret på topp just nu!
Finska provet gick väl helt okej. Imårån börjar provveckan på allvar åter igen. Hissan skrivs imårån och jag slutar väl där runt 11 tiden. Puss påer !
1337653465_377130_large

we'll be alright.

Jag har i alla fall haft en jättetrevlig kväll! Jag träffade Anna i pumpviken och så ringde Bman som sa att vi skulle vänta på honom vid smarket. Där träffade vi Honkki och så chillade vi fyra senare på ön i pumpviken. Senare kom Emmi också dit! Solen sken och jag hade ypperligt sällskap!
Haha, jag har alltså gjort allt annat än att läsa finska ord. Nu tänker jag nog ta itu med dem en gång för alla.
ps. wiiie sommarjobbet är äntligen bekräftat!
Tumblr_lxd8qwntqz1r0mbpqo1_500_large

we are young.

Hoppsan hejsan. Vädret såg mulet ut på morgonen men då skolan tog slut, var det stekväder! Lade mig på terassen med historiaboken och stekte lite. Har även bildkonst kurs 1 undan nu så det ska bli skönt att inte stressa. Träffade Bman snabbt på två raster. Han är söt.
Med kvällens planer får vi se lite, jag sticker eventuellt ut och träffar Anna ett varv. Fast jag borde ju läsa finska ord och grammatik tills imårån. Men det sket vi i för tillfället!
Puss hej!
Tumblr_m4eyt6edrl1qejm4fo1_500_large

never give up.

God kväll! Jag har spenderat min med brudarna på wisteria lane och historia boken! Avsnittet jag såg var nog det mest emotionella i hela desperate serien. Jag satt och grät för mig själv för det var så sorligt. Bu! Mysigt dethär! Jag skulle ha farit till stan men det blev inte av. Sedan hade jag hoppats på att träffa älskling idag också, men vi tar väl det imårån förhoppningsvis!
Jaja, imårån sista delen av studieplaneringsdagen och två håltimmar (eller jag ska väl räkna matematik på den ena). Ingen franska så att.
Resten av kvällen tänker jag spendera med historieboken och andra världskriget! Jag måste få bra i dethär provet! Sedan boooooooooorde jag också läsa finska ord och grammatik, men vi tar det imårån. Hissan måste prioriteras nu i detta skede.

can you blow my whistle baby?

Vi köpte glass på håltimmarna och vädret har varit vackert och varmt! Kunde gå i topp helt bra och då jag kom hem tog jag historiaboken och läggde mig på terassen och solade i bikini och shorts. Mysigt! Nu är sommaren här på allvar med dygt en och en halv vecka kvar av skolan!
Idag kanske jag far ut ännu i det fina vädret och chillar. Klockan är ju bara halv sex nästan, lite mer. Nu ska jag hoppa i duschen och fräscha upp mig lite! Är liiite svettig efter en eftermiddag på terassen. Hoppas jag fått någon färg!
Puss!
förra året denhär tiden!

are you ready for some shots?

God morgon. Börjar 10 så min dag är bra, men den blev så mycket bättre då jag kollade wilma och vi har ingen finska idag. Så jag har en timme geografi, två håltimmar och sedan en timme engelska. Haha, passligt enkel dag.. Idag ska jag till mamma och jag ska ta itu på allvar med proven! Denhär provveckan ska tammefan gå bra!
Tumblr_m4cxwlfbhd1rqo0rdo1_500_large

let me know.

Hejsan. Bman kom hit och vi såg ishockey bronsmatch underligt förlorade vi. Sedan blev det cruis med Riku (inte min bror då :P) och vi körde till abc ett varv. Efter det chillade vi på ängen med Emma och många andra. Och sedan, för första gången i mitt liv, åkte jag en mustang. Fortfarande kan jag konstatera att snyggare eller tehogare bil finns inte! (eller säkert finns det men jag har bara ögon för mustang) Jag vill ha!
Imårån börjar jag 10 och slutar 14 men vi har tutormöte så vem vet när vi slutar... Men va e de no där? Annat nu så ska jag kolla lite despis och chilla för mig själv. Ha det gött!
Tumblr_m3y0gjyvk81qastypo1_500_large

when the feeling is right.

Hoppsan hejsan. Pappa och de andra for till sjundeå lite över 11. Jag steg upp och kollade despis. Sedan drog jag lite black ops och hoppade i duschen. Nu är de hemma och vi ska väl snart äta. Läste lite historia också men jag har fortfarande massor kvar att läsa. Bu.
Idag vet jag inget om vad jag ska göra. Jag borde också läsa lite på finska provet som kommer emot på onsdagen.
Puss.
540473_303117379772496_100002227086423_685546_121590118_n_large
we<3it.

i'm not running from you.

Jo jag vet, dåligt med bloggandet. Bu. Nåja men klockan 10 var jag i ekenäs och fick en ansiktsbehandling. Efter det gick jag med alldeles rött ansikte, hehe, till mjanne och hälsade på Bman som var på jobb. Jag måste nog säga att jag har en otroligt stilig pojkvän. :)
Nåja men vi kollade semifinal matchen hos Saras och som förväntat, förlorade finnarna. Men vi har chansen att få brons!
På kvällen körde vi till brunkom och hälsade på Felicia och gänget och chillade en stund. Sedan körde vi till horsbäck och hälsade på Alexander och de andra. Riktigt trevligt fast det var så olidligt kallt! Skönt att vara hemma nu. Ska snart hoppa i schlafen. Imårån skulle vi ha farit med till sjundeå cup men nu orkar vi inte. Helt skönt att vara ensam hemma hela dagen och bara glo. Hööhö.
Hoppas ni haft en bra lördag! ps. jag hade namnsdag idag ::)
Gif-quote-saying-true-words-favim.com-400545_large

what if i wanted to break?

Nåja fredagen är här då alltså! Skola på dagen och på kvällskvisten cruisade vi lite med Emmi, Sara och Danne. Sedan träffade vi Anna och jag kom hem. Bman kom lite över 21 och for just. Vi var ut en sväng och träffade Emma och sådana. Borde ta och läsa lite historia ännu ikväll. Ett måste eftersom provet kommer att bli svårt!
Klockan 10 ska jag på ansiktsbehandling i ekenäs och blir väl och vänta på Bman. Ishockey semifinal (finland-ryssland) ska vi väl titta hos Saras med Bman och sedan får vi se vad vi hittar på.
Puss påer och hoppas ni haft en bräää fredag!
554809_364789576918974_232015710196362_1031718_557773590_n_large

can't let you go.

God morgon. Har sovit gott inatt och jag blev lite sur när väckarklockan ringde. Är klar och ska snart över till Saras så ska vi ta asterix till skolan. Hela dagen är lame och på schemat finns bara språk. Sista normala fredagen för iår! Bman kommer hem idag så han kommer via mig efter mopon. Så blir han väl säkert och chilla också. Jeje :)
Nu ska jag dra mig till skolan och önskar er en trevlig fredag!
Tumblr_m3xllumj271qhzejeo1_500_large

ihanaa leijonat ihanaa!

Take that USA! Finland i semifinal! Proud to be a Finn! Snyggt spelat ikväll!

you can be addicted to a certain kind of sadness.

God morgon! Regnet kommer ner precis som förutspått. Bman är väl redan påväg till vasa och jag ska gå ner och äta mat. Jag är hungrig. Sedan ska jag tvinga min bror att låta mig spela black ops nu. Skönt att vara ledig idag men too bad så ska vi till skolan imårån. Puss på er!
Tumblr_m3wsrdckja1rt5hyjo1_400_large

listen to me.

Hejsan förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen. En långtråkig skoldag men jag träffade Bman snabbt på dagen och efter skolan. Då jag kom hem så tog jag en dusch (ifall det intresserar) eftersom vädret har varit så otroligt varmt idag. Jag svettades som en gris. Bu. Nåja men sextiden gick jag till Sara och chillade me Emmi och efter Bmans bilskola kom han också dit. Vi for hem runt halv niotiden och det har regnat hela kvällen så vi har inte gjort så mycket.
Imårån far Bman upp till Vasa och hämtar hem sin syster och jag ska väl träffa Anna på dagen och eventuellt styra stegen mot Felicias. Det ska ju regna hela dagen imårån också så att, vi får väl se. Annat än det har jag inte på hjärtat puss på er och jess för att vara ledig imårån!

you're my number one.

Efter en dag i borgå är benen helt slut och hela kroppen värker. Jag hade så hett då jag kom hem så jag gick i en sval dusch. Det var så varmt och soligt i borgå så att. Men en helt kiva dag och imårån vanlig skoldag och på torsdagen är vi lediga. Kristihimmelsfärd. Sedan på fredagen är det skoldag igen vilket ju förstås är helt onödigt. bu
Hade velat med upp till Vasa på torsdagen men det går ju inte för sig nu. Idag ska det nog inte hända så mycket. Jag tänker snart starta playstationen tror jag fast maten snart är klar. Jappjapp. Vi får ta och höras mer ikväll.
546055_427037207314656_357310234287354_1611463_1557745272_n_large

scream.

Jag träffade Sara under kvällskvisten och sedan kom Bman hit och vi kollade lite ishockey och så for vi ut lite. Jag gillar honom. Mycket. Imårån borgå och mer vet jag inte.
Kollar lite nya despis avsnitt nu på teven. Det borde jag inte göra eftersom jag ändå köper säsongen senare. Bu för att det ska ta slut. BUBUBUBUUBBUBU
Puss påer.
3b7f890011e11569d278340f003cb9a6_large
ps. i'm trying. ♥

when i met you boy my heart went knock knock.

Hoppsan hejsan. Började då 10 och jag träffade Bman snabbt på morgonen före geografin. Under skoldagen var jag så sugen på något sött men jag stod emot besväret. Tur var väl det.
Är hemma hos pappa nu och borde börja läsa lite matematik tills omtenten i sommar. Men motivationen är låg då playstationen och black ops är bredvid.
Idag ska det nog inte hända så mycket. Imårån är det tisdag och vi ska på utfärd med skolan till borgå och kolla runebergs hem och gamla stan. Helt roligt mot en tråkig skoldag.
PUSS PÅ ER!


this love.

God morgon! Jag har sovit jättegott och känner mig relativt utvilad. Ska snart hoppa i duschen och sedan bär det väl så småningom iväg mot skolan. Bu.
Nåjaa, vi får se lite vad som händer idag. Hoppas ni får en bra måndag!
Tumblr_l007n8upnu1qag7d8o1_400_large

i'm falling to pieces.

Hallååå. Vi hade morsdagsmiddag här klockan tre med mommo och moffa. Vi såg ishockeymatchen mellan finland och usa. Håhhå finland. Skärp er!
Bman kom hit halv sextiden och vi for ut och träffade Anna. Klockan åtta var vi hemma hos mig pånytt och vi kollade ett avsnitt house. Sedan låg vi på sängen och somnade nästan. Nu for han precis hem. Jag har sagt det nu säkert hundra gånger om inte mer men min Bman han är bäst. ♥
Imårån börjar jag 10 och slutar två. Fast vi har väl tutormöte där i något skede så jag slutar väl lite senare. Nästa vecka börjar också den sista provveckan för mitt första gymnasieår. Helt sjukt hur tiden gått fort! Snart går vi på tvåan och sedan börjar studentskrivningarna på allvar. Vad ska man göra sen då? ..
Jag tänker nu lägga mig på sängen i sällskap av house resten av kvällen. Det enda som fattas är älsklingen bredvid mig.
Puss!
ps. hoppas ni kom ihåg era mammor idag!
1337782_large

it's just another lonely sunday.

Haha nej. Sov till halv 12 (:O) tills Bman ringde och väckte mig. Annars brukar man ju vakna klockan 9 bara för att folket inte kan vara tysta. Jag är ju riktigt tammefan stolt!
Igår körde Bman hit och vi träffade Sara och Ina. Vi körde till ekenäs och chillade där tills vi for till abc och stod där tills ungefär halv 1. Jag hade åtminstone en mycket ypperlig lördag med mycket skratt! :)
Idag är det morsdag så Glad morsdag alla mammor!
Mommo och moffa kommer hit på morsdagsmiddag klockan tre och efter det hittar jag nog på något med älskling. ihih, får se lite vad eftersom solen skiner men det är inte så värst varmt. Vad är grejen? Det är maj månad förfan!
Puss och jag bloggar säkert mer ikväll om inget annat dyker upp!
Tumblr_m3wcwtsezd1r6xhjko1_500_large

if i say jump you say how high.

Hejj. Vaknade halv 11 och såg lite hous tills Sara ringde och vi for ut en sväng och chillade med henne och Soffi. Sedan gick vi ut med hundarna så vi fick dagens motion. Helt trevligt!
Nu är det snart mat och sedan tror jag att det blir lite mer house för min del. Om kvällen vet jag ännu inget. Puss på er!
söta vi för två somrar sen :) hihi

i want your love.

Hejsan svejsan. Chillade med house och godis för mig själv under kvällen. Skulle ha träffat Anna en sväng men det blev ändringar. Ungefär halv tio satte jag mig på cykeln och mötte Bman vid tågstationen. Vi cyklade hem och hade det roligt här! Vi låg bara på min säng och pratade om allt. Je t'aime ♥ hihi
Imårån vet jag inget om, tänker sova ut länge och väl. Är så jävla slut. Nu tänker jag glo lite house och sedan hoppas jag i säng och tuta. En skön och lugn fredag har det varit för min del i alla fall!
Tumblr_m3vhvgghpe1rr6w1yo4_400_large

i can still remember.

Mooin. Fredag. Thank you! En håltimme som spenderadesi bildkonstsalen. Träffade Bman snabbt på en rast och konstaterade att vi drar chillarn här efter hans jobb! Ja, om nu inget annat kommer ivägen för våra planer.
Fredag betyder tortillas och jag är jättehungrig så låt matlagningen gå fort! Under kvällens lopp i väntan på Bman kollar jag väl någon film eller något annat hurja.
Puss på er!
Tumblr_m3s8dg3lek1qb67gho1_500_large

there's no giving in.

Slutade två och träffade Bman hastigt och lustigt. Eventuellt så drar jag min röv till snappertuna idag.
Mamma fyller 41 år idag och vi ska äta lite kaka och jag har själv bakat en kaka åt henne. hehe
Borde dammsuga så att mamma kör mig ikväll. Hoppas ni haft en bra dag! Min dag är åtminstone bättre än gårdagen.
ich liebe meine Mutter. ♥

so here's my number.

Onsdag. Var lite sur då väckarklockan ringde och ännu surare blev jag då jag märkte att de flesta ämnen krockar nästa år. Bu.
Dubbeltimme engelska och dubbeltimme finska direkt efter det är ju inte riktigt min grej. Min dag har inte varit den bästa och fortfarande så är den lite dålig. En kram skulle sitta riktigt jävla fint nu. Nåja, träffade Anna efter skolan och fick en pratstund med henne. Trevligt!
Ska ta och kolla det första avsnittet av serien Alcatraz och se om det är bra. Tror jag.
Bad-day-bad-life_large

when the days are rough and an hour feels much longer.

Chillade med Emma på kvällen och så kom Bman runt åttatiden. Cyklade till stan och hem tillbaka så mycket mer hände det inte ikvälll.
HIHI
Jag borde gå och lägga mig men har ingen lust, börjar ju ändå 8. Hahah jeeje..
i've got you
to make me feel better
when the night are long they'll be easier together. ♥

i've got you.

Hejsan hejsan. Solen har skinit hela dagen och det har varit varmt, eller det är det ju ännu också. Hehe.
Inget nytt. Troligen dejtar jag Bman ännu ikväll efter hans bilskola. Imårån studieplaneringsdag så vi får se vilka intressanta kurser som kommer att väljas. hihi
Nåja, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Trött som fan är jag, skulle vilja sova.
Puss.
Tumblr_m3fuceebfa1rtfrfyo1_500_large

before i die VII.

383916_256401934418984_119258044800041_720783_197372597_n_large
Tumblr_lzutb0qt4p1r5nuyxo1_500_large
Tumblr_m0y25hi8ur1r29t5yo1_500_large
422789_2805477370218_1057163225_32228561_1612201497_n_large
Tumblr_m3b9ufq2ih1rnihywo1_500_large
523908_216300638472367_161984060570692_266446_566997637_n_large
Tumblr_lsb37ezjl71r29t5yo1_r1_500_large
390889_278564335527658_142894339094659_917654_907789222_n_large
749323-9-1328821820111_large
Tumblr_lwo37v4l4i1r5nuyxo1_500_large
Tumblr_lxaqrnauai1r29t5yo1_500_large_large

i'm not gonna write you a love song.

Morjens. Började 10 och det gjorde Bman också så jag fick skjuts till skolan. Mötte honom också på hans matrast vid min skola. Finfina grejjor. Meningen var ju att vi skulle ha chillat efter skolan men plikten på jobbet hans kallade. Eventuellt kan vi ju se imårån.
Annars har det varit en lite tragisk eftermiddag. R.I.P Cleo. ♥
Jag tänker ta en länk här inom en halvtimme och komma hem och kanske kolla något avsnitt bones. hih, jag är så otroligt godissugen! Buuu, jag känner riktigt hur magen är tjock efter detta fettoveckoslut. Men det är bra att ha sådana veckoslut också.
Tumblr_m3nisejus41rpivzmo1_500_large

i've got the moves like jagger.

Morjens! Verkligen dålig uppdatering under helgen men jag har haft ett underbart veckoslut! Igår for vi då till tryckis klockan 16 och såg på änglar och meloner. Vi kom hem till mig och grillade och åt gott. Vi satte på bastun och jaccuzin. Vi hade en verkligen mysig kväll. Sara och Ted drog hem någongång 23 tiden och jag och Bman stupade i säng med film under täcket. Härligt att vakna upp bredvid Bman två mornar i rad!
Idag har det varit dåligt väder och på grund av det så träffas vi inte något mer idag med Bman. Tidigare var vi och äta på knäppen med härliga klass 9a och jag saknar klassen och högstadietiderna lite förbannat efter dagens prat om gamla minnen! Efter det träffade jag Anna en sväng. Vi pratade lite och så gick jag hem i ösregn. Mysigt dethär med regn.
Pappa borde snart vara hemma. Överväger detdär med black ops. hehe
Ja och nörd som jag är så kommer det indiana jones på tv idag, så jag tänker troligen bunkra mig framför den ikväll.
Puss på er!

what are words?

Hoppan hejsan. Vi chillade på tumis med black ops och chips med Sara tills Bman kom ungefär halv åttatiden. Här chillade vi och kollade ishockey, vi blev senare joinade av Ted. De for hem och jag och Bman stupade i säng. Dock skulle han till skolan idag så det blev tidig väckning. Nu sitter jag här efter flera matcher domination och överväger detdär med duschen.
Bman slutar två från skolan så eventuellt kommer han hit sen tills vi igen alla fyra ska till tryckis. Efter det blir det bastu och mat här hos mig! Ypperligt! Synd bara så är vädret lite tråkigt men vi överlever!
Puss!
546145_346066015457494_331054730291956_993093_800569884_n_large

anytime you whisper my name.

Hade två håltimmar på dagen som den ena spenderades på abc med Sara och på den andra träffade jag Bman hastigt och lustigt. Fick sluta en timme tidigare från franskan vilket alltid uppskattas! Kom hem och spelade lite black ops och så kom Bman en stund. Ungefär klockan fyra ska vi och handla med Sara med asterix eftersom jag är ensam hemma. Lite smått och gott till kvällen.
Förhoppningsvis kommer Bman och sova till mig inatt och imårån. Har inte lust att sova ensam här inatt.. Puss och kram!
Tumblr_m3hxgz9lbk1qep56go1_500_large
tööötisar hihiih :)

when you call my name.

Morjes. Skola från 8-14, inte så hemskt som jag tänkt mig. Men skönt för det att vara hemma. Ska vänta på att Bman slutar skolan och så kommer han hit. Härifrån far vi till snappertuna så fort hans mamma slutat. Vi har dessutom varit varandras nu i 9 månader i dag. Och fortfarande så är jag lika kär. ♥
Imårån far pappa och dom till jyväskylä pånytt så jag sitter kattvakt. Dock tänker jag inte sova ensam här så jag får väl lov att prata med älsklingen om han har lust att hålla mig sällskap. hiihi
På lördag ska vi i alla fall på änglar och meloner showen i tryckis med Sara och Ted, Bman kommer också med. Efter det kommer vi till mig och lagar mat, eller ja, pojkarna lagar mat och flickorna diskar tror jag att det bestämdes haha.
Jadå, eventuellt kommer vi ännu till karis med mopon ikväll. Annars borde jag nu spela black ops för att fördriva tiden, proppa i mig lite mat och sedan är jag redo. Hoppas ni har fått en bra dag!
ps. imårån är det fredag :) igen...
Dance_love_sing_live-547_large

this is my town.

Mooin. Inget speciellt. Slutade två från skolan då vi inte hade någon finska. Har spelat black ops och nu ser jag på bones! Eventuella planer ikväll, vi får se lite hur det går. Jag skulle ändå inte orka sitta hemma hela kvällen. Jeje puss!
Tumblr_lzwgakn1oa1qdu155o1_1280_large

whistle.

Mooooin! Ungefär tvåtiden kom pappa och sökte mig från Bmans. Kom hem, spelade lite domination och tog en välförtjänt dusch! Bman kom och vi for efter derbin och körde till hese efter lite krabbis mat. Kom hem och kollade bones och så for vi ut med Sara.
Min dag i korthet. Men forfarande så vill jag inte till skolan trots att jag slutar två och och börjar senare. Vill inte! Vappen var så jävla bra och allt gick så fort. Buuuu
Hoppas ni haft en bra dag!

i've been drinking too much for sure.

Hejsanhejsan hallå. Fyfan en sån natt. Vi började hemma hos mig med Anna, Bman och Antte. Klockan 21 började vi gå in mot stan för att ta 22.10:ans tåg till ekenäs. Där var det feelis ända tills den for. Men vi hade en fittit bra vappen med söta bilder!
Hemma i snappertuna var vi någongång efter 1. Somnade nästan direkt och vaknade halv 11. Nu har vi ätit donitsar till frukost och druckit apelsinsaft. Vilket nyttigt morgonmål!
Idag ska det nog inte hända mycket. 31 dagar tills avslutningen och det är fint väder där ute! Men som sagt så är jag inte i mitt toppskick idag. hehe
Tumblr_ly0fk6xbci1r2sva3o1_500_large

RSS 2.0