heeyo.

jaha. fick 8 i mitt hissaprov så jag nöjd. hade första övningen till gamlas dans idag och det gick faktist helt okej. synd bara så hade bman sista dagen praktik idag så han kommer först med på fredag. 
idag har det dessutom snöat aå in i helvete. planen var att sticka iväg till lojo med bman om det inte kommer mycket snö så vi får no se. annrs blir det väl dansskolan här idag då. måste ju lära honom det vi lärde oss idag. höhö. jaja en vi hörs!

solo.

Hejsan! Igår chillade jag för mig själv tills Bman kom kring sextiden och vi chillade mest hemma hos mig eftersom ingen av oss hade lust att vara ute så farligt mycket. Puss på dig!
Idag var jag nog ett varv till skolan och så for vi och äta pizza med Anna. Kom hem och läste historia och har gjort det så gott som hela kvällen nu så tänker ta en break och gå till serendi med Sara och Anna snart. 
Dessutom kan absolut inget påverka mitt goda humör! Äntligen, jo äntligen, blev jag godkänd i matematiken!!! Känslan när jag vet att jag faktist kan skriva MAB3 i omtenten den trettonde och känslan att ha studiestoppet borta! Thank you!!!!!!! 
Ska läsa lite ännu och sedan dra mig iväg!
 
Tumblr_mbzln1jkwk1rrwfldo1_500_large

where have you been all my life?

Hej förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen. Kort om de dagar som jag inte bloggat om. 
På torsdag kom Bman kring åttatiden och blev här och sova med mig. hihi
På fredag skrev jag matematiken och jaa, får nu se hur det går. Vet inte vad jag gör om det inte blir godkänt nu. Bman kom och sökte mig på kvällen och vi körde till eknäs. Där chillade vi hårt tills vi bestämde oss för att fara på rändom cruis till fiskars. Till en lekplats närmare bestämt. höhö 
På lördagen var jag på jobb till klockan fyra. Twilight bio klockan 18 med Bman och sedan i stan. Fyfan vad bion ägde! Bman gillade den inte, men jag tyckte om den. Vi kom hem hit för lite chips och hawaii five-0 och han for hem runt halv två tiden. Nu har jag just vaknat och ska spela lite sims samt läsa på historiaprove som jag skriver på tisdagen. Pusspåer.
 
Tumblr_me0tl57dge1qc4uvwo1_400_large

you can be a hero.

Tjenare. For bara till skolan för förberedande. Kom hem och ångrar att jag inte satt mig framför mattaboken direkt.. Har nu spenderat två timmar med den och ja, vi behöver lite paus från varandra. Jag är sur på den. Nu såhär hemma när jag tänker på mattan så kan jag det. Men frågan är hurudan blackout jag kommer få imårån.. Hoppas det nu går som jag vill! Tänker nu unna mig en liten simsstund och sedan eventuellt räkna lite igen. Pusshej.
 
552256_385176858228557_1971189584_n_large

you can walk straight through hell with a smile.

Hejsan. Räknat matematik praktist taget hela dagen, med lite undantag av en serenidejt med Anna efter skolan. Chillade med Bman nu på kvällen. Finaste pojken i världen som han är så hämtade han choko åt mig då han vet vilken tid på månaden det är. Pusspådig!
Imårån bara mattaförberedande och sedan hem för att räkna mer matematik. Woopwoop. Fyfan. Hoppeligen går det nu. Har aldrig övat så här mycket inför ett mattaprov så vi håller tummarna. 
Ska räkna lite nu tror jag. Om jag orkar. 
 
you can be the greatest, you can be the best. ♥

a vision of extasy.

nå morjens. engelskaprovet gick faktist underligt bra med tanke på hur mycket jag hade läst. 8 blev det! igår räknade (!!!) jag matematik och så gick jag in till stan som hastigast. kom hem och spelade lite sims med emma! slutade 12 och startade sims medan jag räknade. just nu räknar jag igen och hoppeligen så får jag göra något annat ännu idag. älskling är på jobb så honom ser man knappast idag... bu.
jaja imårån ska jag bara till skolan för mattastöd, har endast tre prov i provveckan denhär gången. 1/3 avklarade så att säga. men vi hörs!!

diamonds in the sky.

Som vanligt så har bloggen varit nere igen. Men igår så for vi då in till åbo med mamma och mommo. Hittade gamlas dans klänning, supè klänning och lite annat smått och gott! Gamlas dans klänningen får ni se först sedan då det närmar sig själva uppträdandet. Tänker inte avslöja det ännu ::) 
Sedan på kvällen tog vi en middag med tjejerna hos Amanda! Mycket kul med bra sällskap och god mat! Sedan blev det lite stan och sedan hem. På dagen idag var vi och hälsade på fammo i ekenäs. På kvällen kom Bman och vi chillade här och ute. Hihih, puss på dig!
Imårån har jag engelska prov. Jodå, provveckan är på kommande igen en gång. Tur så har jag bara tre prov.. BU. Borde läsa lite engelska ännu. Orkar inte. Så mycket mer vet jag inte. Samma vanliga varje dag. Men livet ler hörni! Livet ler!
Puss påer och god natt!
 
En del av det fina sällskapet från igår :)

champange showers.

God kväll! Gjorde inte så mycket på dagen. Kom hem från skolan kring ett-tiden och lade mig framför ett avsnitt house,somnade och vaknade av att vi skulle börja fixa mat. Åt och så plockade Bman upp mig. Vi for efter Emma och så har vi cruisat på hela kvällen. Ekenäs och chilla och sedan karis. Ingen var ute så det blev hawaii five-0 hos mig en stund. Han for just. Bu. Hade helst sovit bredvid honom inatt. Dessutom så har min kväll varit extra bra för jag fick spendera den i sällskap av Emma som jag verkligen inte sett på en tid. Hade mycket att prata om och magen krampade av skratt. :) Sånt blir man glad av!
Imårån kommer mamma och söka mig och vi ska ta en roadtrip till åbo. Ska kolla gamlas dans klänning samt supè klänning. Kommer bli kul har jag på känn. Därför borde jag ta och sova nu. 
På kvällen ska vi alla flickor till Amandas på middag. Länge sen vi allihopa träffats på en enda gång så det kommer att bli roligt! Än så länge så har mitt veckoslut varit toppen! 
Nu ska det nog bli snarkofagen. Sov gott och jag bloggar mer imårån!
 
Är det nån annan än jag som verkligen saknar sommaren?

one more night.

Hejsan. Igår så chillade jag hemma och väntade på älskling. Här for vi till stan ett varv, for och köra och sedan kom vi hem tillbaka och vi stupade i säng. Har sovit oroligt inatt så är ganska trött. Trots det så har jag spenderat eftermiddagen med sims. höhö
Ikväll får vi se ännu lite. Ska troligen inte hända så mycket. Det är ju ändå bara torsdag idag. Bu. Så mycket mer har jag inte på hjärtat. Kanske jag kollar lite house nu, eller så leker jag aktiv och drar mig på en länk woopwoop. Puss och vi hörs senare.
 
548455_3773677503714_1449797241_n_large

music makes me high.

Bloggen nere igen. Måste börja skärpa mig. Men livet ler! 
På söndagen var vi på randöm cruuuis med Bman till pojo, karis och nästan till tenala! Mysigt! 
Igår gjorde jag inte särskilt mycket. Spelade sims ganska mycket, joo har fastnat för det igen.. En liten cruis med Bman och Niko kring niotiden. hihi
Idag var det inte lång skoldag. Anmälde mig till vårens skrivning i geografi bland annat. Kom hem och satte mig framför datorn igen. Spelade black ops och dagens bästa är 40-22 (; 
Bman kom till karis runt niotiden, for efter pengar som ska till självständighetssupèn i slutet av månaden. Ja, Bman är min avec tihi. Sedan kära läsare, körde jag, Emma Lundström, volvo. Inte bara på en parkering utan faktist mitt i käpphelvete i billnässkogarna. Närmade mig faktist hastigheten 80 på en raka! Jeesus jag är helt upp i varv! Tänk att snart får jag köra egen bil! Bman sade till och med att jag körde bra! tihihi (: 
Börjar 11 imårån pga grupphandledning men ska nog ännu ta några matcher domination! Woopwoop. Pusshej vi hörs och god natt!
saknar!

those days are gone.

Ursäkta. Förlåt. Bloggen har bara inte uppdaterats under helgen. På fredag var jag med Bman och dem till eknäs där vi cruisade runt och chillade i Alexanders lägenhet!
På lördag steg jag upp för att fara på jobb. Tror aldrig jag har varit så trött i hela mitt liv. Efter min sjutimmars dag så for vi direkt till mommos på födiskaffe. Efter det kom jag hem, freshade upp mig och for till stan. Chillade mest bh. Bman kom också och så träffade jag honom ett snabbt varv också. Men klockan 1 var vi så smarta med Nicola och Riku att vi skulle börja köra till Frimans mitt i käpphelvete. Klockan 3 var jag hemma efter den reissun. Har nyss vaknat och överväger lite mat.Idag är det även farsdag så vi ska till pappas på mat! Muums. Senare träffar jag väl Bman!
Vi hörs mer senare!
 
548641_10151086021171513_1635740381_n_509f5fa7ddf2b338a900264f_large

baby just say yes.

Hejsan hoppsan! Började då två igen idag.. Efter jag slutat tog vi en välbehövlig dejt med Sara och Anna i serendi! Flickor, vi måste göra mer! Jaa, och så kring sjutiden kom Bman till mig. Här kollade vi despis och åt lite muffins hihi. Nu ska jag inte göra så mycket speciellt. Chilla och vänta på att Emma kommer hem. Imårån vet jag inte heller vad jag ska göra. Börjar i alla fall 10 och slutar 12 så helt chill! (; 
Inte så mycket mer på hjärtat. Fyfan vilka tråkiga inlägg igen en gång.. Finns det inget intressant ni vill veta? 
Puss påer!
 
baby, i love you more than words can say. ♥

wise words.

Quotes-cute-life-quote-quotes-for-teenagers-love-favim.com-558266_large
 
Tumblr_mcgnob1nry1rx16j6o1_400_large
 
Getimage_large
 
Lite kloka ord. Alla bilder från weheartit. Tänkt på det, life is good!

the world's gonna know your name.

Hejsan hoppsan i stugan. Joo, inget särskilt nytt. Chillade hos Annas med filmmys och en skål med chips under kvällen. Vi hade det i alla fall bra inomhus, hade inte så stor lust att vara ute. Svinkallt, kallt som i norden.. Begreppen är många för finländsk vinter. 
Nåja har i alla fall tagit mig själv i kragen och läst lite på vårens studentskrivning i geografi. Ska kanske ännu ikväll fortsätta läsa lite om monsunvindar och Corioliskraften. 
Ingen historia imårån (bu) och jag börjar once again klockan 14! Ingeet mer speciellt om imårån än att det klirrar till i kontot! $$$$$
hehe
Men vi hörs mer imårån! Night!
 
404653_4092318865487_128844717_n_large

take over control.

Tjena. Inget speciellt att berätta egentligen. Samma vanliga; for ut runt sextiden och chillade en stund. Bman var på jobb men kom till karis efter det. Vi kollade som vanligt hawaii five-0 och åt lite muffinsar. Dom var så fina att man knappt ville äta dem, till på köpter var de mumsiga! Hihi, vi hade det mysigt hemma hos mig regnvädret till trots. Chillar nu med Emma i hennes rum. Hon ska väl snart och sova och jag ska inte göra det. Vissa börjar klockan 14 imårån. Tro mig eller inte, men det ska faktist bli helt skönt när nästa period börjar. Det är ganska tröttsamt att inte ha långa skoldagar. Få lite rutiner in i veckan det vill säga. Belive me, hellre börja klockan 8 och sluta klockan 14 istället för att börja klockan 11 och sluta 15.30. 
Inget annat på hjärtat egentligen pussochkram.
 
 
 
 
I want to party. Seriously, det har varit alltför länge sen. Bilder från vappen 2012 och nyåret 2011! Goooood tiiiiimes!
 
 
 

promises.

Ursäka mig igen en gång.. Blogguppdateringen har varit pinsamt låg under veckoslutet. Men kort och gott om weekenden. 
På fredag sökte Bman, Niko och Adam mig och så cruisade vi i karis och i ekenäs. Helt chill, men hade dock velat göra något vant. Bman kom till mig och sova och vi myste och hade det varmt eftersom blåsten var stor där ute. hihi
På lördag var det alla helgons dag så jag var ledig från jobbet. Kring sextiden for jag till Mikeys och sedan blev det bakom högis så gott som hela kvällen. Kom hem runt ett-tiden och såg ännu lite desperate houseviwes. 
Idag vaknade jag runt elvatiden och steg upp och åt. Spelade, pratade med Bman i telefon och så blev det krattning.. Kom just in och tänker spendera min eftermiddag med wisteria lane. Puss.
 
saknar!

RSS 2.0