only you can heal me.

Inget nytt precis. Kort skoldag, hem och fixa hissauppgiften och sedan till abc med Emma. Kaffedejt och prat! Mys. Senare kom Bman och resten och så blev det vanliga bh-häng. Kallt som i norden var det med.. Fynofan.. Börjar tio imårån och slutar tolv vilket är helt skönt. Tur så har jag en helt lepo-period nu, resten av dem kommer bli ett helvete.. 
Tänk annars att det redan är första november imårån? Vart fan har tiden farit? Jag tycker att det var helt nyligen som jag var till Schweitz, som skolan började, som vi firade vår ettårsdag med Bman etc etc.. November... Snart är det ju nytt år. Bu. Vill ha sommar och sol, inte vinter och snö. Blä. 
Tänker nu dra täcket över huvudet och tänka på livets mening haha.. Nej men god natt påer! Vi hörs mer imårån.
 
Schweitz 2012. 

SAGOLAND.

Tjena. Blev ingen bloggning igår heller. Började klockan två men for tidigare till skolan för grupphandledning. Efter det tog vi en serendidejt med Sara och Anna. Det var helt trevligt. Det lockade ju inte precis att fa tillbaka till skolan för dubbeltimme matematik men jag överlevde. På eftermiddagen ringde Bman som tyckte att vi skulle knäppa på en film och äta chips på kvällen. Så blev det. Vi hade det jättemysigt igår kväll och man märker verkligen att folk inte trivs ute längre då det är så kallt.. 
Borde egentligen börja elva idag men vi har ingen historia idag så jag börjar två istället. Dessutom borde jag börja skriva mitt korta arbete i historia också.. Kommer troligen ändå glömma bort det.. Nu ska jag äta pusspåer! Ha en fin onsdag!
 
Tumblr_mcqw0qtxtp1rrpslpo1_500_large

heaven's got a plan for you.

Inget nytt precis. Kom hem till pappas. Spelade, kollade despis och chillade för mig själv. Drog ut på en rejäl länk kring halvåttatiden och kom hem runt nio så det var bannemej en ordentlig länk. Är helt slut och ska gå och sova snart. Måste till skolan klockan 11 för grupphandledning då jag annars skulle börja klockan 14.. Bu.. 
Men är jävligt trött nu så godnatt! Bättre uppdatering förhoppningsvis imårån.. 
 
 

i cry.

Hejsan! Är hemma nu från en helt superbra dag! Bman sökte mig kring tio imorse och vi körde till kyrkslätt och tog tåget därifrån till hesa. Åt gott, såg James Bond: Skyfall och kollade i butiker! En perfekt dag i det bästa sällskapet! Blev sjuk på allting som fanns i alla butiker men ekonomin är inte på topp men lönen kommer ju snart den med. hihi
Väntar på Anna som kommer en sväng hit. Har ingen lust med att fara in till stan. Kallt och mörkt.. 
Imårån skola.. Börjar ändå 11 så helt skönt ändå. Slog armbågen idag hårt i dörrkarmen och den har varit sjuk ända sen imorse så får se om jag deltar i jumppan imårån, det är ändå badminton och innebandy på schemat. 
Nu kom Anna. Puss hej!
 
154740937166179397_nyclucgw_c_large

hall of fame.

Tjenare. Ingen bloggning igår tydligen. Men på heureka hade vi det kul, gick i vatten och körde överhastighet på en bilstimulator. Så mycket bättre än en vanlig skoldag. 
På kvällen for vi till Mikeys och chillade där så gott som hela kvällen. Jag skulle ha farit till billnäs ett varv men fick inte skjuts så. Svinkallt att gå eftersom den FÖRSTA SNÖN kommit igår.. Vart fan är finland påväg? Det är ju bara oktober än.. .Förra året kom första snön i början av december då vi kom hem från egypten.. Bläää, hata snö och köld.. 
Idag har vi kalas för Emma som fyller 15 imårån! Det är mycket folk påväg hit, även Basse och Bman, så vi ska ha det helt kul och äta gott. Senare får vi se.. Det skulle vara helt shyst att göra något roligt. Men troligen blir det väl samma visa som alla andra veckoslut.. 
Bloggar mer senare! Kan visa lite bilder från heureka när jag har hittat min sladd till telefonen. 
Pusshej på er!
 
548729_377791285639054_1879950661_n_large

jag vill ha en egen måne.

Tjena hallå! Humöret på topp så här tiotiden hos mig! Kollade wilma och såg att jag hade fått en 7:a i finska provet jag skrev på omtenten!!! Jag fick ju underkänt när jag skrev det på provveckan så det höjdes ganska rejält! Bara mattan skulle gå lika bra!
Kort skoldag idag och kom hem. Vi gick till stan med Emma för att köpa hårfärg. Håret mitt ändrade inte så mycket men lite kanske i alla fall! Bman sökte mig kring halv sextiden och vi for till pappas ett varv. Chillade och så fick jag köra lite volvo. Dock tog det två kärringstopp förrän jag fick det att fungera. hehe
Senare blev det en serendidejt med Anna och Mimmi. Kom just hem och ska kolla något hurja avsnitt av någon hurja tvserie. 
Imårån Heureka med skolan och fredag! Couldn't get better!
Godnatt!
 
Tumblr_mcgddq8ru21qbh9jvo1_500_large

don't you worry child.

Hejsan. I skolan var det valdebatt och jaa, politik är inte riktigt min grej om vi säger så.. Kom hem kring fyra och så hade min söta syster köpt fazers blå. Muums.. 
Vi for ut men jag frös och hade tråkigt så det fick bli en spontan visit till Bman i snappertuna. hihi, vi chillar inte så ofta där så det var roligt! Kom just hem och ska väl ta och äta något smått ännu. 
Skola från 10-12 imårån så det är inte så jobbig dag om vi säger så. 
Annars i dag är det exakt två månader till julafton! Jag älskar julen! Den är absolut min favorithögtid! Stämningen, maten, presenterna och musiken, ja allt med julen är bra! 
Vi hörs imårån! 
Puss påer och godnatt!
 
Och såhär påtal om julen, jag saknar sommaren. Bild från Bmans stuga dagen före min födelsedag. 

all by myseeeeeelf.

Tjenamors. Ja inte har det hänt mycket under två dagars tid. Var bakom högis igår igen men jag fick kallt så vi tog en serendidejt med Anna istället. Såg lite desperate housewives med Emma då vi kommit hem och pratade med älskling i telefonen också.
Omtenten idag gick väl helt okej. Skrev finska men jag vågar dock inte säga närmare ifall det sket sig helt.. Bman ringde och sa att han tänker komma till mig runt sextiden. Här for vi på långlänk med donna, så som gamla goda tider, och såg lite hawaii five-0. hihihi 
På söndagen planerar vi också att åka in till helsingfors för att se den nya James Bond filmen Skyfall. Funderade på att fa på en tidig föreställning så kanske vi har tid att kolla i butiker och sånt också. Så jag har hela söndagen reserverad för min alldeles egna Bman! ♥ pupsi
Ska äta och kolla despis. Börjar 12 imårån. Hörs!
 
 
 

hello.

På fredagen var det samma gamla chillas vid bh och sedan kom bman snabbt då han kommit hem från estland då. Igår var det då jobb som gällde och det var nog helt bra, tänker positivt bara! Efter jobbet kom jag hem och chillade för mig själv med desperate housewives. hihi
For ut kring sjutiden och så satt vi där med emma, riku och bman samt andra också förstås. Vi for till abc med Bman och kom och tänka på att hej, vaför far vi inte bara till Seddes? Så blev det. Först via Bmans och sedan hem till mig. Hos sedde mådde vi alla bra och sedan var vi hemma med Bman lite efter ett, båda var lite för trötta att fa iväg på efterfest. Vaknade idag kring elvatiden bredvid min älskling och den känslan är den bästa! Han for precis och jag ska börja städa.... Dotdotdot.. 
Puss hej!
 
en av de fina bilderna som togs igår.. (:

get crazy.

tjenare. har varit hos mamma sen igår. skönt att vara ensam hemma ju. igår var vi ute och sedan for jag och anna ett varv till janni och issus. var hemma kring tvåtiden. idag på dagen var jag på långlänk med donna och sedan kom riku och söka mig runt sjutiden. träffade bman också idag, han far till estland först imårån. jaa har anna här nu och vi har ätit oss mätta med chips och godis med jersey shore. puss och godnatt!

there's many things i wish i didn't do.

Uppdateringen har varit låg. Har ingen motivation till att blogga för jag har ingen aning om vad jag ska blogga om. Samma bh-häng idag i stan. Träffade Anna som kommit hem från Italien idag och jag har saknat henne något otroligt! 
Far till mamma imårån och vaktar hunden tills fredagen då resten far till caribia. Börjar tolv imårån och har bara filmdag, sedan på torsdag är det äntligen höstlov! Imårån borde jag också träffa Bman som far på en tolvtimmars reissu till eesti på torsdagen. Jaja. För tillfället är jag helt nanodepressiv. Borde ta och lägga mig. Godnatt!
 
Tumblr_mal1892ptf1rptpjco1_500_large

whiskey lullaby.

jo hallå. på fredagen blev det stan med riku och emma samt bman senare. emma blev också här hos papa och sova. sedan igår åt vi med sara bman och ted här och åtta nio tiden kom resten. vi chillade oh umgicks oh jag tror de allra sista for kring 2 tiden. har sovit helt bra bredvid bman inatt. bara för at vi allihopa mådde lite på den sämre sidan idag blev det hese. hähä nu tänker jag powernappa och sedan far jag snabbt till mammas. puss mitt veckoslut har varit awesome!

put your hands up.

tjena. bloggen har fått lida lite... men igår tog jag en dejt med felicia och vi snackade om lite alltmöjligt. hihi. efter det blev jag i stan med emma, riku, basse, bman, peik.... ja listan blir lång. idag hade vi fotografering i skolan och vad kan man säga? ser väl ut som en råtta iår igen... idag far även pappa bort så jag ska va där och chilla hela veckoslutet woopwoop. jaaa så mycket mer vet jag inte. har håltimme just nu oh överväger att fa ti stan eftersom magen kurrar lite... hehe jag lovar, jag ska försöka uppdatera bättre. puss!

you don't know.

Inget nytt. Kalas i backgränd då mommo fyller år idag så grattis! Efteråt var det bakom högis med Riku, Bman, Basse, Toto, Engberg och Emma. Helt trevligt fast lite kallt och regnigt.. 
Skola från 10-12 imårån så jag har inget att klaga på.. 
På fredag far pappa och Heli till jyvälskylä och kommer hem först på måndagen så jag stannar där hela veckoslutet. På lördag var det väl mat med Ted, Sara och Bman och efteråt lite eventuella planer som behövs lite justering ännu. Hoppeligen får jag Bman övertalad att komma och sova bredvid mig, inte en chans att jag sover ensam!!
Men som sagt inget nytt så vi hörs!
 
 
Lyrics-003_large

so when you need me darling.

Ja igår tog vi en serendidejt med Anna och Mimmi vilket också var helt trevligt. Efteråt gick jag hem och satte mig i bastun. Härligt då det är så kallt ute nuförtiden.. Jaa och så blev det en liten cruis med Bman och Emppo, helt najs! Kom till mammas efter skolan och lekte lite fetton med Emma och kollade gamla Desperate Housewives avsnitt. Har ingen aning om hur många gånger vi sett dem men lika bra är de för det!
Kring sjutiden for vi till stan men där hände inte mycket. Väntade på Bman bakom högis och blev också joinade av Mick. Jou, helt trevligt att sitta där och prata. 
Bror min har ju också tagit PS3:an till mammas nu så det blev lite black ops nu på kvällskvisten. 
Börjar klockan 14 imårån och har skola till 15.30. Klockan två. På en tisdag? Låter underligt men sant är det. Har bara tre kurser denna period, det är helt skönt med tanke på vilka hemska perioder som återstår. 
Ska väl läsa en bra bok eller kolla awkward. Det blir bra!
Hoppas ni haft en skön måndag!
 
Tumblr_ll4ciyyan81qgqw54o1_500_large

antidote.

Tjena. Sorry ingen bloggning igår... Men på fredagen var det jättekul på gulnäbben! Dansade och hade en otrolig feelis. Sedan var det ju inte så kul att vakna upp för jobbet igår men det gick. Pengar kommer det ju ändå.. Sedan på eftermiddagen matade vi zombies med Janni hos mig. woopwoop
Sedan for jag ut på kvällen med Riku och Peik och sådana. Bman kom också och vi tog en dejt hemma hos mig efter lite chill. Hihi ska kolla desperate housewives nu. Puss hej!
 
198238_322534434497174_1198584201_n_large

VEM BRYR SIG?

TJENA. Vi har hunnit med mycket idag. En ny period har börjat, vi har ätit på koti pizza och så har vi handlat lite. Nu är vi fixade och klara och väntaar på att fara över till Saras och därifrån till fylgia och gulnäbb 2012!! woopwoop taggad så nitton och satan, och imårån jobb... 
Men jag ska ha en så jävla bra kväll puss hej!!
 
Tumblr_lqv7gwpz8k1qckdzco1_500_large

nu blir det barnprogram.

hejsan. jo jagvet det kommer bara tråkiga mobilinlägg hela tiden men deal with it. ingen lång skoldag och runt tretiden blev det hese med felicia. lite motivation till sista provet måste man ju få. då jag kom hem läste jag lite mer samhällslära.. har ännu heller inte sluppit igenom boken... nåja men ska läsa lite ännu. lite efter sju blev det stan med en hel massa människor, shyst men kall var det... äääh vartifrån ska jag hitta motivation till skolan??? blä... nu ska jag strax sova. godnatt! ps. undra inte över rubriken, riku sjöng på den hela kvällen...

beat me up scotty.

slutade lite efter tolv och tog en snabb dejt med bman. han hade annars också jobb. dagen flög iväg och jag spelade lite black ops och läste lite sammhällslära. klockan sex blev det serendi med anna och senare också mimmi och emma. spelar just nu med broshan och börjar elva imårån så är helt skönt. woopwooop snart gulnäbb! godnatt och vi hörs mer imårån.

can you blow my whistle?

Morjens. fick 8- i moddan vilket ju alltid är trevligt. slutade tolv och träffade bman där kring tiotiden vilket piggade upp min tröga dag. for till saras på eftermiddagen och länk med emma på kvällen. då jag kom hem från den ringde bman och antte och de kom till karis ett varv. dagen fick nog en bättre vändning. börjar 11 och slutar 12. woop godnatt!

RSS 2.0