man who can't be moved.

Inget nytt. Festat, varit i skolan och chillat. För tillfället är jag också i skolan men min håltimme börjar nu och ska väl fa och äta pizza. Bam!
Snart studentskrivningar! Borde läsa... 
Nu mat snart! Borde blogga mer, har ingen ork eller motivation. 

love me again.

Har inte bloggat sen jag vet inte när. Under veckorna som jag inte bloggat har det hänt den del. Firat 2årsdag med Bman den tredje och haft ledigt! Cruisat och varit ensam hemma då pappa åkte till Paris. Lördagen firade vi hos mig med en del schak och drog vidare till Nox där festandet fortsatte i sällskap av Redrama. En helt great lördag och måendet igår antydde att jag hade en awesome night på lördag!
Lite sämre idag då skolan verkligen börjar imårån... SKOLAN! Fysatan. Rena rama döden.. ABI-året. Året som jag väntat på sen jag började gymnasiet men som jag nu inte vill att ska börja. Vad händer sen? Mellanår eller fortsatta studier? Hjärnan min är helt tom. Måste ut.
 
 
Quotes | via Facebook
weheartit

la la la.

Tjena! Hade kalas på söndag och fick bland annat en kryssning med mamma och mommo idag tills imårån! Fyllde då 18 på måndag och mina söta vänner hade ordnat en överraskningsfest på club 18! Hade den absolut bästa födelsedagen! Sedan hade jag även uppkörning igår och fick det efterlängtade körkortet! Cruisade så gott som hela kvällen igår haha. En händelserik vecka då med andra ord! 
Kryssningen idag ska även bli helt kul! Ha en bra torsdag! 
Ps. Tänk att det redan är augusti!?

RSS 2.0