california here we come.

Läste igår lite på min skrivning och kollade lite film. Idag var skoldagen extra jobbig och tur så slutade jag två. Älskling kom till mig då jag slutat och vi kollade klart The Dictator och chillade! Filmen rekommenderas till dem med extremt dålig humor, som jag då. 
Har just ätit och ska väl fortsätta att läsa lite. Skulle helst bara vilja kolla OC. MJÄÄÄ
Puss påer!
 
ps. JAG BÖRJAR ÄNTLIGEN BILSKOLAN NÄSTA VECKA! WOOPWOOP. 
 
Tumblr_miu5bihogo1s2a0pjo1_500_large

när solen går ner.

Morjens. På fredagen hände det inte så mycket. Men igår så stack jag gladeligen på jobb klockan 9 och slutade klockan 16. Drog till abc med Mimmi och Slaikka och så tog vi en spontan tågresa till ekenäs till Bman och de andra. Mimmi och jag hade festfeelis så det blev ändå några kalla (?) hemma hos Bman och sedan till stan med Slaikka och Emma. Cruisade och i shell såg vi Alle och Juntti så det blev cruis med dem i karis ända tills pojkarna ville hem från nox. Tuttade så gott bredvid Bman inatt. Hemma var vi väl lite över tre. 
Nu lyser solen och jag borde på länk eller något. Men jag tror det blir ett avsnitt HIMYM och sedan ska det läsas geografi!
Bu för skola imårån... 
 
Tumblr_mipxcqmcwx1rme08mo1_500_large

tonight i'm gonna hold you so close.

Hem ljuva hem. Efter 8 timmar i bil så kändes det skönt att äntligen komma hem.
Resan till vuokatti var faktist rolig! På tisdagen blev det iltalippu för min del och slalombacken efter cirka tre år. Det gick nog helt bra med Bman som lärare, trots att jag åkte till skogs i ett skede. 
På onsdagen sken solen och vi hade valt en ypperlig dag för snöskoter! Bman körde och jag höll mig krampaktigt fast i honom. Vyerna var underbara och att prova på snöskoter var verkligen kul! 
Bilder kommer så fort jag fått in dem på datorn. 
Idag ska jag träffa Anna som jag inte sett ordentligt på evigheter och sedan kommer väl Bman också. Tror jag. 
Hoppas ert sportlov varit lika bra som mitt!
 
44db004a320ebbde3bd8d9e456761786_large

DE GAMLAS DAG 2013.

 
 
 
 
 
 
En av mitt livs bästa dagar där jag för en gångs skull kände mig som en prinsessa.Dagen var till 100% lyckad och det är lite sorgligt att något som man väntat på så länge ska vara över. Tack till ALLA som gjorde dagen (och kvällen hehe) perfekt!
Tack till Janni för bilderna! 

thrift shop.

Tjena mors! Gammeldansen gick faktist mycket bra! Håret, sminket och klänningen var perfecto!! Bilder kommer så fort jag fått bilder.
Pikkupenkkisen var helt awesome och jag har fått oförglömliga minnen!
Resan tilö vuokatti på lördag var ju däremot mindre kul, trots vi med bman och emma hade kul i bilen så rekommenderar jag inte åtta timmar i bil med krapula.
Bloggar mer nån annan dag då jag orkar. Piuusss.

one day we'll be old.

Genrepet gick väl helt okej idag. Failade lite och det var svårt att dansa med min klänning men jag överlever. Imårån klockan halv sex ringer klockan och jag ska börja med sminket och duscha. Klockan 8 till frissan och sedan första föreställningen klockan 11.. Oh god.. 
Jag är så nervös. Men det ska gå bra! Sedan är det ju pikkupenkkis efteråt och sedan vuokatti på lördagen! woop woop
Fixade lösnaglar idag med Amanda och jag har redan tappat två haha.. Lite handikappad är man ju.
Bloggar säkert inget imårån för jag kommer nog vara lite stressad. Men vi hörs isåfall på lördagen! Puss och kraaaaaaaaaaaaaaaaaam
 
Random bild. Men orkade inte söka en annan..

only got 20 dollars in my pocket.

Morjens! Kom till mammas då på måndagen och gjorde inte så mycket. Igår chillade jag med älskling och vi fixade lite cdn till vuokatti och det ska fortsättas idag! 8 timmar i bil på lördag då! Blir till handla mycket gott till resan!
Imårån generalrepetition, handlande inför dansen på fredagen och klänningsstress.. Har fan ingen aning om hur det ska gå att dansa i min klänning, men det ser vi imårån. JAG ÄR SÅ NERVÖS INFÖR FREDAG!
Tar och kollar något avsnitt HIMYM och sedan måste det börja packas inför Vuokatti.
 
ps. mina skor från nelly har anlänt! jeeejeee!!
 
Dream-black-and-white-hippie-favim.com-630158_large

sweet nothing.

Pardon, har inte bloggat sen gud vet när. Ja på onsdagen kom min älskling och sova hihi. På fredagen skola och sedan Akkes mot kvällen. Igår drog jag till Agges i österby igen och chillade, hade faktist riktigt roligt! Idag har det varit kalas hela dagen och hemma var jag kring sju. Älskling kom och vi knäppte på how i met your mother och så hade vi chips med dipp! Mums! Skönt med sånahär söndagar också. 
Är lite rädd för gamlas dans på fredagen då jag fortfarande har ett litet skoproblem... Hoppeligen löser det sig! Måste verkligen ha allt klar nu!
Imårån måndag och ingen finska så jag börjar 10! Jeje
Övning på gymnastiken och sedan till mammas igen. Nu måste jag sova. Night!
 
Tumblr_lg7stgvsne1qe7lkco1_500_large
BARNEY ÄR BÄST! Helt enkelt. 

HO HEY.

Drog till skolan då. Ångrade det sekunden som jag steg in i klassen redo (?) för matematik. Dagen har varit en ren pina med full dag men noll håltimmar.. Imårån har jag i alla fall en håltimme. oppaaa
Bestämde med Amanda att påbörja vårt omtalade Lord of the Rings-maraton idag, kom bara dock till slutet av första filmen haha. Vi hade det mysigt och kom ihåg, filmerna är klassiker vilket ganska långt betyder att man måste se dem åtminstone en gång i livet. 
Musikföredrag imårån vilket får mig att må illa och bara stanna hemma en dag till med min flunssa. BLÄ. Men som tur kanske jag får min älskling övernatt också så det är något att se framemot! :)
 
Tumblr_l24fi8yafq1qarvo3o1_500_large

some nights.

Hejsan. Läkaren gav mig antibiotika igår och hostmedicin mot flunssan min så månne inte det ska bli bra tills nästa vecka. Chillade allmänt med Bman igår och vi såg sista avsnittet av PLL säsong 2, äntligen vet jag vem A är. haha. Blev hemma från skolan idag. Kände mig jättedålig på morgonen så tänkte att lika bra kan jag stanna hemma. Chillade med how i met your mother och kollade slut en hel säsong, man blir liksom beroende haha. Bman gjorde mig sällskap före hans jobb. Gjorde verkligen min dag!
På kvällen provsminkade vi mig inför gamlas dans nästa vecka (!!!!!). Blev mycket lyckat men ni får se bild först samma dag. Eller efter. thihi. Är jättenervös men på samma gång ser jag framemot det! 
Skulle vilja beställa nya festskor från nelly tills man blir myndig och pikkupenkkisen och allting. Men får nu se. 
Fixade klart den lilla matematikläxan vi hade tills imårån men vi får se om det alls blir någon skola... Annars så blir det väl en till säsong av HIMYM. Sounds like a plan!
Men vi tar och skriver mer imårån. Pusshej och sov sött!
 
Tumblr_mg7fr9esjp1rwit2oo1_500_large

we're gonna die young.

Jobbet igår var en pina. Men kom hem och kände mig sjuk igen. Min hosa har blivit värre och jag fryser och snorar. Ändå har jag inte feber. 
Chillade lite i karis igår och sedan lite hemma hos Adam i eknäs. Var hemma runt 1. 
Idag firar vi även ett och ett halvt år med älskling och söt som han är hämtade han en knippe röda rosor och en ask med choklad! hihi, Bman är bäst. 
Imårån ny period och full dag. Dansövning har vi på gymnastiktimmarna och så måste jag väl till läkaren på dagen. oppaa. 
Nu mat och sedan lite black ops. Puss.
 
13ba1021261ba5a53597cb04b7c9aa32_large

when you hold me, i'm alive.

tjenare. inte gjort så farligt mycket under de senaste dagarna. skrev sista provet idag så de är helt skönt att ha det undan. jobbade idag och så for vi till stan med amanda, riku och emma. imårån jobb igen och så hoppas vi på en dejt med bman. nu ska jag sova. sju timmars dag framför mig. pussochgodnatt.

RSS 2.0