animals.

Hej hej hej! Igår var jag hemma från en galen festival! Rockoff var awesome och sällskapet ännu bättre! Tack till Amanda, Samira, Vera och Mimmi!
Igår gällde karisnatten och den var väl helt okej.. hade direkt ingen feelis då jag var trött etc efter rockoff!
Idag gäller Robins kalas, städas, dejt med Anna etc! Låter som en bra dag! Imårån kalas och på måndag 18 somrar! Jeee 
Hörs senare!

beautiful day.

Tjenare! Halkbanan igår var rolig ju! Hade superkul och jobbdagen efteråt gick faktist helt snabbt! Efteråt så tränade jag lite på teoriprovet och sedan blev det serendi med ett gäng härliga brudar! Mycket trevligt!
Jobb idag klockan 9 och det sved nog lite att stiga upp. Slutade 15 och så bar det av mot horsbäck med Sara för at skriva mitt teoriprov! Och tammefan jag kom igenom! Ännu ett steg närmare körkortet, bara de sista körlektionerna och uppkörningen kvar och så har jag också körkort! Haha hoppeligen.. Mycket roligt att se framemot! 
Imårån Amandas stuga, tisdag rockoff, nästa fredag karisnatten, nästa söndag kalas och sedan måndagen 18 år! 10 DAGAR KVAR! (; 
Nu ska jag snart till stan. Jeeeje ledigt imårån efter att ha jobbat hela veckan! Puss!! Bra dag idag!!
 
Untitled
weheartit

treasure.

Hade det roligt i kyrkslätt på KNC och chillade sen i karis. På söndagen gjorde jag inte så mycket och på måndag kallade jobbet igen. Har putki nu ända till fredag! Har även övat lite på teoriprovet på nätet och nu klarat det fem gånger, inte så omöjligt som jag trodde. Men ska nog ta och öva lite ändå. Måste satsa på att klara det på första försöket! haha
Imårån klockan åtta halkbana och sedan klockan 12 på jobb. Härlig dag med tanke på att man slutar klockan 18... Bläääää
Men måste i alla fall träffa Emma i nåt skede idag, hon far ju ti sverige imårån så! See u later!
 
i like it, you know... | via Tumblr
weheartit

like the legend of the phoenix.

Tjenare. Under den gångna veckan har jag inte gjort så mycket. Jobbat och besökt heurekas utställning Body Worlds! En intressant utställning om kroppen. Plus för det! Igår firade vi Bmans 19årsdag på alban i fint sällskap. Något så mycket annat gjorde vi inte.Men en trevlig fredag hade jag!
Hade jobb till 16 idag och har nyss ätit. Ska hoppa i duschen och runt sjutiden ska vi med ett gäng människor till Kyrkslätt där det är night cruise. Hade ju också velat träffa Sofia som kommit hem från USA idag men får väl bli i ett senare skede. Kanske imårån eller inkommande vecka? 
Borde dessutom öva på mitt teoriprov på nätet då jag snart ska få körkort (3veckor eventuellt!!), måste klara det fem gånger på nätet innan jag får skriva det "på riktigt".. Helt jävla omöjligt ju!
Vi tar och ser och ha en underbar lördag och njut av det vackra vädret!!
 
Pinterest
weheartit

a little party never killed nobody.

Regattan igår var helt ok. Hemma kring tretiden och slut som fan idag. Har stekt hela dagen då vädret varit underbart! Färg har man dessutom fått!!
Ska snart träffa Anna och säkert Bman också på serendi. 
Påtal om ingenting så vill jag till Polen. Krakow rättare sagt. Vill besöka Auschwitz och verkligen se det med mina egna ögon. Uppleva det helt live och inte bara läsa om det i böcker. Historien om Förintelsen är en del av vår moderna historia och kommer alltid att vara det. Ännu om 20 år så kommer folk att prata om det som hände under andra världskriget. Vill så gärna dit och uppleva det med egna ögon eftersom historia är något jag skriver i studenten och kommer specialisera mig i efter gymnasiet. Någon frivillig som kommer med?
 
Auschwitz on Flickr - Photo Sharing!

the other side.

Tjenare. Har inte gjort så mycket de senaste dagarna. Jobbat och kört (och planerat halkbanan!!) jee inte så länge kvar till!!
Igår var det hangö regattan. Var dit igår nog och se men det var inte särskilt speciellt. Ska väl dit idag igen eftersom karis är folktomt idag... Har egentligen ingen motivation till något idag men.. Har bara lust att se på tv hela dagen och äta godis. Men tror jag tänker ta mig själv i kragen. Det är ju ändå förfan lördag!
Imårån hoppas vi på bättre väder så man kan steka fläsket igen! Vill bli brunare än brunast!!
 
Hälsningar från en omotiverad Emma!
 
Beer and Beyond / corona

wake me up.

Har jobbat och chillat förra veckan. Shoppade lite med mommo min och festade igen på.lördag.. hjärnsläpp..
Rockoff är bokat äntligen och det är jag, Mimmi, Amanda och Samira som åker iväg!  Taggaaad!
Ska snart träffa Sara och Anna och och det är Sara som söker mig,  jepp hon har fått körkort!  
Senare ikväll får vi se. Ledig imårån!!

RSS 2.0