set fire to the rain.

Vet inte riktigt när jag bloggat senast. Men en tid sedan var det nog. Hade en riktigt bra midsommar hos Seddes och senare också hos 'prins' Williams stuga! Tackar för en fin kväll!
Lördagen spenderades istan och senare också en roadtrip till Hangö med fina människor! 
Söndagsmorgonen var verkligen inte den bästa. Fick höra hemska nyheter som fick mig i chock. Är ännu också chockad över det som hände. Kan inte tro att det är verklighet. 
Ledig imårån vilket är super! 
Gonatt. 
Ps. Mina tankar är hos er. Ni ska klara det!!

undressed.

Hej. Har jobbat hela veckan och kört lite. Vädret har varit lite ostabilt men idag har det varit strålande väder. Träffade Sara efter jobbet i serendi. Kom just hem och ska snart och träffa Amanda, Sedde och Sofia i abc. Trevligt att se dem också! Jobb imårån klockan 8... 
Midsommaren är på fredag och då ska det firas hemma hos Sedde! (; 
Ha en bra onsdag!!
 
Favoritcitatet av Albus Dumbledore. höhö

mermaid.

Länge sen! Har kört, jobbat och annars bara chillat. Var på jobb idag och sedan dejtade jag Mimmi så gott som hela kvällen hos henne! Harry Potter mys och kebab på menyn! Chill lördag för omväxlingens skull... 
Imårån ska vi allihopa på dop då min just födda kusin döps. Mysigt dessutom att träffa släkten. Till och med Bman och Basse hänger på! Haha.. ska sova nu. Tidig väckning..
Godnatt allihop

heads will roll.

Var på jobb igår till klockan 18 och sedan blev det lite utehäng. Ett kvällsdopp i gölen hann vi också med! Senare mot kvällen fick vi för oss att sticka till kyrkslätt på roadtrip med Basse, Bman och Mikey! Ett stopp på mäkkin hann vi också med. Hemma bredvid Bman var jag cirka runt 3tiden imorse. 
Idag på dagen har jag dejtat Amanda och planerat rockoff senare i juli! Taggad till tuuusen!! 
Ska snart äta och sedan chillar vi på Amandas terass! Härligt sommarväder är det ju dessutom! Puss och ha det gött! Trevlig helg!
 
Large

en gammal amazon.

Har solat och simmat (!!) både söndag och måndag! Jag som annars är den största landkrabban har tagit sitt första dopp redan i juni! Riktigt chockerande.. Vädret har varit strålande så helt kiva att ha ledigt tills fredag. Då börjar jobbet igen en gång. 
Idag har jag dejtat Anna och Emma i serendi och sedan suttit på ängen så gott som hela kvällen. Nu är vinterpälsen äntligen borta! Imårån steker vi sääkert igen, kan bara inte sola ryggen. Har bränt den så inihelvete.
I alla fall kom jag just hem och tänker äta lite och chilla och sedan väl dra snarkken! Hoppas er dag varit lika bra som min! NYT ON KESÄ!!
 
Large'
Tyckte den var lite gullig. hihi
weheartit

CLOUDS.

Provveckan gick helt okej. Fredag var det dimission hos älskling! Alla var så fina och vädret var superbra! Igår var det avslutning! Chillade lite och sextiden bar det av till Seddes med en massa shack! Niotiden vidare till ekenäs! Hade en askul kväll! Tack och förlåt! Hemma med Bman var jag kring halv fyra. 
Nu strålar solen och det blir snart svedja med brudsen! 
Puss! Ha en underbar dag!
 
Large
WEHEARTIT

RSS 2.0