i finally found you.

Hejsan. Bloggningen har varit låg igen som vanligt men är helt överröst med skolarbete. På söndagskvällen kom älskling och sova. Måndagen spenderades hemma med geografiböckerna. Tisdagen spenderades på bilskola och sedan i sällskap av Bman. Onsdagen spenderades i sällskap av Bman och senare även ekenäsborna och vi planerade sommaren och just nu är det 127 dagar kvar tills det bär av till Åland med Amanda, Bman och hans vänner! Kan inte längta mer än vad jag gör nu! 
Idag har jag varit hemma och skrivit modersmålsbokföredraget och ska snart skriva klart det och sedan väl läsa på skrivningen. (om jag orkar.. ) 
Vi har även haft otroligt växlande väder i Finland idag. Sol, snö och sedan igen sol. Hata finland om vintern! Nu ska vi hoppas på att våren är på kommande på allvar och att sommaren blir stekhet! För denna sommar ska tammefan bli legendarisk!!!
 
Da20d0d085c211e29f7222000a9f130b_7_large
 
ps. tycker lite synd om mig själv när Bman åker iväg till teneriffa nästa veckas lördag och jag har sånt stort behov av resa. Lite avundsjuk är jag ju alltid. Vi kan ju hoppas på att han hämtar med sig solen hem i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0