just give me a reason.

Hej! Hade helt sjukt kul hos Tessis på lördag! Massa skratt och bonfire på stranden. På söndag blev det såklart hese. Provveckan hittills har gått bra.  Bara åttor. Imåårn historia provet. Stekt i solen idag och igår och lyckats bränna ryggen.. men lite brun har jag ändå blivit.
Bman stack på kryssning igår och var för en timme sen och möta honom till tåget. Thihi. Ska hoppa i sängen nu! Ciao!

get lucky.

Jobbade lite igår och så blev det stan. Lite cruisas till ekenäs med Sedde och Amanda vilket förgyllde kvällen min! Tackar verkligen de högre makterna att jag inte hade jobb idag. Kunnat sova ut och chilla. Var och handla till Tessis stuga med Amanda för en tid sen för ikväll ska vi iväg till Tessis stuga och chilla! Mycket mysigt men trevligare med bättre väder! 
Ska försöka koncentrera mig på antikens Rom nu för historieprovet skrivs på onsdag... Och har typ en hel bibel och läsa. Ha en bra lördag!
 
Tumblr_mb5tl6iogm1resu9go1_500_large

miss decibel.

Hejsan! Fick Bman övernatt igår, vilket var super! Religionsprovet blev en 8 så är nöjd! Tyska provet idag gick inte så bra som jag hade hoppats men får se. 
Har varit dåligt väder hela dagen så vi bestämde oss med Bman att se Fast & Furious 6:an på bio idag. Rekommenderar den varmt till sådana som jag, till de som gillar de föregående!
Inget prov imårån men jobb klockan 15. Woo fucking hoo. Andra planer finns inte. Tur har jag lördagen ledig!!
Ha en bra fortsatt torsdag! :)
 
529846_10151280796667965_1717741352_n_large
weheartit

don't let them change you.

Tjenare. Fredagen spenderades i stan och lördagen på jobb. Sedan mot kvällen stack jag och ett gäng härliga människor till Mimmis stuga i Lappvik. Vi grillade, kollade lite eurovision och skämdes samt drack några kalla. 
Idag har jag inte gjort så mycket. Läst lite på religionsprovet och suttit i serendi eftersom det är italienarnas sista kväll i Finland! Ska till 9 till skolan imårån... Buu skulle annars börja 10.... 
Hoppas ni haft en ypperlig kväll! 
ps. NÄSTA VECKA ÄR DET JU FÖRFAN AVSLUTNING!!
 
Tumblr_mlht1zww7t1s3dt3lo1_500_large
weheartit

play hard.

Tjenare! Måndagen var helt chill. Fint väder och dejt med Emma ett varv. Sedan sov jag med min älskling! Tisdagen spenderades i abc med Anna och Amanda. Glass på menyn! 
Full skoldag idag men det gick helt okej. Hjälpte Sara med hennes historieprov efter skolan och så blev det igen abc dejt med ett gäng härliga brudar! Dessutom hade vi italienska gäster, utbytesprojektet i vår skola! Övade lite på engelskan och träffade nya människor! Härlig kväll! 
Ingen jobbig skoldag direkt imårån. Körlektion efter skolan. Wuhhuu 
Ska nu göra något vettigt och sedan snart gå i säng. Hoppas er onsdag varit lika bra som min!
 
Aaah peeps snart ede sommar!!

you blocked me on facebook.

Åt middag igår med släkten och det var trevligt att se alla. Anna kom hit runt sextiden och lite över sju var vi hos Amandas. Vi drack, skrattade och hade en bra kväll! Klockan slog tolv och vi for vidare! Hade en grymt roligt kväll! Har en massa fina bilder och kroppen bara värker idag. Man mår ju som förtjänat. Tur blir det kebab idag. haha
Ska nu vara aktiv och göra lite skolarbete! Senare hoppas jag på en dejt med älskling! Idag är det även morsdag så grattis alla fina mammor! 
 
 
 
Tumblr_lpf1nnzeyq1qf6ryao1_500_large

ask her if she wants to stay a while.

Jobb igår som vanligt men före det hann jag på en dejt med Felicia som jag inte sett på evigheter! Hade riktigt trevligt och catchade upp. Slutade klockan sjuuu och sedan blev det stan. Lite rändom cruis till fagervik och grundsjö med Emma, Bman och Akke hann jag med på kvällen! Lite omväxling för en gångs skull!
Idag är det soligt ute. Ska snart lägga mig ute på terassen med en god bok! Senare ska jag färga mitt hår och så kommer mormor, morfar och morbror hit eftersom mamma hade födelsedag igår. Mot kvällen ska jag dra mig iväg till Amandas skulle jag väl tro. 
Ha en superbra lördag! Och njut, sommaren är nära nu. knack i trä. 
Puss!
 
Large

DIT PALMERNA BOR.

Inget nytt direkt under veckan. Bman sov hos oss igår till idag eftersom vi har ledigt idag då det är kristi himmelsfärd. Har varit helt ljuvligt väder hela veckan men idag när vi är lediga ska det vara delvis molnigt. Min dag kommer att gå ut på att skriva historieuppgiften som har deadline imårån. Ikväll får vi se lite. Kanske det blir ett varv till stan!
 
PUSSS!
 
Large

burn it to the ground.

Lågt på bloggfronten igen en gång. Ingen krapula på onsdag vilket var något nytt! Torsdag spenderades på en körlektion och sedan istan och sedan bredvid Bman på natten. Igår jobb efter skolan och var sedan istan med en massa människor till cirka 1 tiden. Jobbet kallade imorse och det smakade verkligen inte... Men det gick fort. Nu väntar jag på mat och sedan bär det utåååt. Härligt väder! Så man måste ju passa på att njuta medan man kan! :)
Ha en bra lördag allihopa!
 
Large

RSS 2.0